Rachael Plummer dosegnula je težinu od 110 kilograma i odlučila da je vrijeme za veliku promjenu. Uspjela je izgubiti 35 kilograma i svojim iskustvom želi druge ljude motivirati na zdraviji život

Rachael Plummer odmalena je bila izložena nezdravoj hrani i zbog toga je već u srednjoj školi nakupila višak kilograma. Iako su je mnogi poticali da postane fizički aktivnija, ona se zbog nedostatka samopouzdanja okrenula prejedanju.

Rachael Plummer imala je 110 kilograma kada je odlučila potpuno promijeniti životne navike.

Kada sam počela studirati, pala sam u depresiju i tražila utjehu u hrani. Zbog šećera bih se na prvu osjećala bolje, ali pojela samo toliko slatkog da bih se na kraju gadila sama sebi. Tada sam pila dvije litre gaziranih sokova dnevno, a moja prehrana sastojala se od smrznutih pizza, pohane piletine i prženih krumpirića, ispričala je Rachael za Woman’s Health.

Prije četiri godine dosegnula je težinu od 110 kilograma i shvatila da dalje ne može tako. Prvo je počela redovito hodati i trčati, a zatim je iz prehrane odlučila izbaciti nezdrave namirnice. Upravo je to jedno od 10 pravila svih dijeta koja uvijek donose rezultate.

 

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on

Gazirane sokove zamijenila je vodom, pohanu piletinu grilanom, umjesto bijelog kruha jela je crni s cjelovitim žitaricama, a želju za slatkim utažila je s tamnom čokoladom.

Zahvaljujući ovoj zamjeni namirnica 10 mjeseci izgubila je 20 kilograma. Tada se zaljubila u dizanje utega i shvatila da više od svega želi biti snažna i zdrava. Nakon te spoznaje i predanosti redovitom vježbanju istopila je još 15 kilograma.

 

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on

Sada imam super mišičave noge i obožavam ih. Osjećam se kao potpuno nova osoba otkako sam promijenila svoj način života. Moja strast za zdravom prehranom i fitnessom odvela me prema novoj karijeri i završila sam školu za osobnog trenera, ispričala je Rachael koja je nedugo nakon toga kupila malu teretanu u blizini svog doma i počela raditi sa svojim klijentima.

 

A video posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on

Svima savjetuje da bilježe svoj napredak tijekom mršavljenja jer smatra da je to sjajna motivacija. To može biti privatni dnevnik ili blog, ali posvetite određeni prostor i vrijeme svom napretku. Ne zamarajte se vagom i fotografirajte svoje tijelo.

Kada poželite odustati, bacite pogled na uspjeh koji ste do tada postigli. Fokusirajte se na to što ste već napravili, a ne na ono što tek morate napraviti, zaključuje Rachael.

 

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju