Svake godine imam isti problem.

  Galerija dm dm - 1 dm - 2 +1 dm - 3

Moja najbolja frendica "voli sve" i "ne treba ništa". Kad pregrmimo problem rođendana, moje kreativne snage uđu u fazu hibernacije i onda - evo Božića.

Ne, ona nema omiljeni brand kozmetike. Niti joj je Zara draža od H&M-a. Dobra knjiga samo joj je dobra knjiga - nije nešto oko čega će se raspametiti i maltretirati sve oko sebe (da, to sam ja), a isto vrijedi za filmove i glazbu. Za razliku od većine ljudi, gospođici nije ni do gadgeta - da je pitate koji mobitel ima, rekla bi vam: bijeli.

I što sad? Pa, zakopala sam se u parfeme, što da vam kažem. Znam da voli parfeme, ali naravno ne postoji ni jedan koji joj je posebno drag ili kojeg kupuje svake godine. Zapamtila sam da me jednom davno bila zamolila da curu koja je sjedila u bircu pokraj nas pitam koji parfem koristi. Bilo je nešto s bergamotom (još uvijek nemam pojma što je to), pa sam onda upregnula Google, vidjela da u dm-u imaju trajno snižene parfeme (nije grijeh tražiti popuste) i tako otkrila Bvlgari Omnia Coral koji će se naći ispod Ivoninog bora. Sniženje do 40 % ostavilo mi je prostora za manevriranje s ostalim poklonima.

Njenom malom koji ima već dvije godine kupila sam nešto što se zove Tranform-a-bots jer mi zvuči kao nešto što je dobro za dečke u tim godinama. Ne znam, čini mi se da je već prevelik za plišanca koji projicira zvijezde u bojama i svira laganu uspavanku (iako sam razmatrala da sebi kupim zekana). Mariu sam uzela poklon paket Afrodite jer to nije brand koji inače povezujem s muškarcima, a kombinacija Chilli je stvorena za Maria koji voli čili papričice, a inače je toliko skuliran da je to za ne povjerovat.

U tom jednom posjetu dm-u, uspješno sam riješila i poklon za mamu kojoj će novi Ženski rokovnik super doći za penziju (ne nisam zlobna, društveni život moje mame bogatiji je od mog). Mom dragom, koji je opsjednut svime što ima veze s Božićem, uzela sam girlandu s češerima i pahuljama i neku zvijezdu koja izgleda rustikalno i nije nimalo kičasta (za razliku od ukrasa koje on inače zna odabrati).

I to je to. Sve sam riješila zahvaljujući mojoj neodlučnoj najboljoj frendici i dm-u. Za sad.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju