Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima znaju da svaka ljubavna priča ima svoje uspone i padove. Da, u vezi će se naći bezbroj nježnih trenutaka i razdoblja prepunih ljubavi, ali i napete situacije ispunjene razmiricama i neslaganjem.

Fleksibilnost i spremnost na kompromis iznimno je važna za uspješnost pojedine veze, a pogotovo kada stignu teška vremena. Uz otvorenu obostranu komunikaciju izgladit će se svi eventualni problemi u vezi.

S druge strane, to neće biti moguće ako jedna strana ima konstantnu potrebu da bude u pravu. Iako se ta loša navika često karakterizira kao muška, postoje i mnoge žene koje "pate" od te boljke.

Slika nije dostupna Kako trajati? Faktor koji je u vezi ili braku važniji čak i od ljubavi

Ako partner osjeća da stalno treba biti u pravu, neće biti spreman saslušati drugu stranu, neće htjeti korigirati neka svoja ponašanja i mišljenja, a veza će prije ili kasnije završiti prekidom.

Stručnjaci se slažu da su u ljubavi uspješni parovi koji su zauzdali svoj ego, prerasli svoja nezrela shvaćanja života te oni koji su spremni s partnerom planirati sretnu budućnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju