Oni su talentirani i popularni, a njihova lica i isklesana tijela postala su predmet divljenja žena i muškaraca diljem svijeta. No, najveće holivudske face ujedno su i trendseteri, posebno kada govorimo o muškim frizurama. Jedna od takvih frizura je i muška punđa koju se usude isprobati samo najzgodniji i najhrabriji


 Iako su one vladarice trendova, stilovi frizura se ne odnose samo na žene. To su nam nebrojeno puta pokazale poznati muškarci iz svijeta sporta, glazbe i filma koji se itekako trude pokazati u najboljem svjetlu, za što su, između ostalog, zaslužni i njihovi frizeri.

Osim što su uspješni i zgodni, neki holivudski frajeri postali su pravi trendseteri frizura. Jedna od trenutno najpopularnijig, koju se usude isprobati samo najjači frajeri je muška punđa.

Duga kosa zavezana u nisku ili visoku razbarušenu punđu postala je pravi hit koji sve češće susrećemo i na našim ulicama. A kako to izgleda kada popularnu mušku punđu 'isfuraju' najzgodniji holivudski muškarci, pogledajte u galeriji fotografija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju