Svaki horoskopski znak posjeduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. Ako želite provjeriti koje su prednosti i nedostaci muškaraca kada je u pitanju brak i ljubav na duge staze, u nastavku pročitajte "bračni" horoskop.

1. Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s mjerom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osjećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli šefovati, smatra da je uvijek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvijek sve mora biti onako kako je on sebi to zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tijekom svađa.

2. Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvijek možete računati. Stabilan je, vrijedan, obiteljski orijentiran, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan doma u isto vrijeme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto stoga bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osjećati sputano i trebaju puno vremena za sebe.

3. Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promjene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

Sofia Vergara u seriji Modern Family Žene i pol! Ova tri horoskopska znaka nose titulu najboljih supruga

4. Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može gušiti. Voli sve imati pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unaprijed razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

5. Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napravit će sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

NEDOSTATAK: Ponosan je i tašt pa će se uvrijediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg svijeta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli biti u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu družicu.

6. Djevica

PREDNOST: Čvrsto stoji s obje noge na zemlji, organiziran je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom čini sretnom i zadovoljnom.

NEDOSTATAK: Cjepidlaka je, svemu će naći manu i voli popravljati nedostatke drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerici. Često mu nedostaje samouvjerenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem povjerenja.

Slika nije dostupna Ljubavni horoskop: Što čeka vaš znak u kineskoj godini štakora?

Slika nije dostupna Horoskop: Najvažniji savjet koji vaš znak treba slijediti u 2022. godini

7. Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu promatra kao svoju životnu partnericu.

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povrijeđen, ponašat će se kao dijete i neće mariti za osjećaje partnerice. Iako je uvijek spreman na rješavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

8. Škorpion

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je uistinu zaljubljen posjeduje nevjerojatnu empatiju i emotivno razumijevanje.

NEDOSTATAK: Ekstremno je osjetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se osjeća povrijeđeno onda postaje i osvetoljubiv.

9. Strijelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nježan. Ne zna lagati pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna definirati svoje osjećaje i lako gubi interes. Voli nametati vlastita uvjerenja i mišljenja.

10. Jarac

PREDANOST: Nema to ga što neće napraviti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život ostati s partnericom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoje osjećaje.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritizira, ima velika očekivanja, rijetko pristaje na kompromise i ne razumije pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerica povrijedi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Slika nije dostupna Što čeka vaš znak? Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu

11. Vodenjak

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuvjetno vjerovati.

NEDOSTATAK: Baš sve shvaća osobno. Često emotivno odluta i distancira se od partnerice jer se osjeća neshvaćeno. Ne zna voljeti bez osjećaja unutarnje sigurnosti i povjerenja, a teško stječe oboje.

12. Riba

PREDNOST: Nježan, voli s punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnericu. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako osjeti da ga nešto guši odmah će pobjeći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju