Žale li se vaši partneri da previše vremena provodite u kupaonici šminkajući se? Kada bi znali koliko truda i vremena treba za temeljito i uspješno šminkanje, možda bi ipak imali više razumijevanja za naše beauty navike

Zahvaljujući magazinu Glamour tri para dobila su priliku zamijeniti uloge u jutarnjoj beauty rutini. Dame su svojim partnerima objasnile kako izgleda nanošenje šminke i zatim im s oduševljenjem prepustile svoju dekorativnu kozmetiku.

Dame su partnerima objasnile kako izgleda nanošenje šminke i prepustile im svoju dekorativnu kozmetiku.

Dečki su se prvi put u životu suočili s puderom, korektorom i ostalim čudesima iz naše kozmetičke torbice i to je izazvalo puno smiješnih (ne)zgoda.

Kada je Eva svom dečku Aricku rekla da zatvori oko i nanese sjenilo, on ju je zbunjeno upitao: 'Kako da to napravim sa zatvorenim okom?' Uputa o stavljanju maskare još više ga je začudila: 'Kako istovremeno gledaš prema gore i u ogledalo?'

Naposljetku su momci zaključili da uopće nije lako biti žena. Sljedeći put kada ćemo kasniti 20 minuta imat ću više razumijevanja, rekao je Will svojoj djevojci Elizabeth. U videu pogledajte kako su se muškarci snašli s kozmetikom.

P.S. Nije tajna da muškarci povremeno vole isprobavati našu kozmetiku dok nas nema kod kuće. Provjerite što frajeri potajno rade kada nismo u blizini, ali nikada to neće priznati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju