Upustili ste se u vezu s muškarcem, ali ne znate procijeniti zanima li njega išta osim strastvenih igrica u spavaćoj sobi? U nastavku pročitajte jasne znakove da mu je važan samo seks koje su otkrili upravo muškarci

1. 'Primjećujemo samo vaš izgled.' Nikada ne pokazuje interes za vašu karijeru, ne cijeni vašu inteligenciju, humor ili stavove, ali zato će uvijek primijetiti da ste ‘baš seksi u tim uskim trapericama’.

Svi volimo primiti kompliment na račun izgleda, ali također želimo da nas se cijeni i zbog unutarnjih kvaliteta. Muškarac koji vas svodi samo na vanjski izgled nije u potrazi za vezom nego samo avanturom.

Muškarac koji vas svodi samo na vanjski izgled nije u potrazi za vezom nego samo avanturom.

2. 'Svaki razgovor poprima seksualnu notu' Bez obzira na to o kojoj temi razgovarate, on odmah nađe način da razgovor pretvori u verbalnu predigru. Nakon vaše priče o uspješnoj prezentaciji koju ste održali na poslu on samo komentira kako klijenti sigurno nisu skidali oči s vas jer ste prezgodni.

Kad mu kažete da padate s nogu od umora i samo se želite baciti pod tuš, on kaže da bi vam rado oprao leđa. Nema ništa loše u malim seksi upadicama, ali samo ako nisu dio baš svakog vašeg razgovora.

3. 'Ne vodimo vas van.'
Sva vaša druženja događaju se unutar četiri zida i on nema namjeru izvesti vas u kino ili na večeru. Njegova ideja spoja je ostanak na kauču i gledanje utakmice koju je on odabrao, a posvećuje vam se samo kada pokažete želju za fizičkim kontaktom.

4. 'Ljutimo se ako odbijete seks.' Svi ponekad imamo loš dan i nije nam do ničega, a kamoli do seksa. Muškarac koji ima iskrene namjere prema vama to će razumjeti, neće vas siliti na seksualni odnos i definitivno se neće naljutiti ako ga odbijete.

Muškarac koji je s vama samo zbog seksa ponašat će se uvrijeđeno ako mu kažete ne i pokušat će vas nagovoriti barem na brzinsku akciju pod plahtama.

 5. 'Izbjegavamo predigru.' Baca li se muškarac odmah i uvijek na 'glavni čin' u spavaćoj sobi to je znak da je zainteresiran samo za seksualnu vezicu bez dubljeg povezivanja. Provjerite zašto je predigra važna i koja su 3 najvažnija trika iz Kama Sutre za nezaboravan seks.

Ako vas odbija upoznati s prijateljima, izbjegava susrete gdje morate biti odjeveni i loše govori o curama svojih poznanika, pravo je vrijeme da date petama vjetra.

6. 'Ne upoznajemo vas sa svojim prijateljima.' Nemojte se začuditi, ali takav muškarac nije zainteresiran upoznati vas sa svojim najboljim prijateljom, omiljenom tetkom niti s ekipom iz najdražeg kafića.

7. 'Ne zanima nas vaša obitelj ili prijatelji.'
Sukladno tome nije zainteresiran ni za detalje iz vašeg života. Vjerojatno ne zna ni gdje radite, s kim živite i od koliko članova se sastoji vaša obitelj.

8. 'Vječno smo prezauzeti.
' Na vaše SMS poruke i prijedloge za nalaženjem odgovara neodređeno. Njegovi odgovori uključuju sve od fraze 'vidjet ćemo' preko 'možda' do 'imam nekih neodgodivih obaveza' ako mu nudite varijante u kojima ćete morati biti odjeveni. Svaki razgovor koji on započinje, pak, ima seksualne konotacije.

9. 'Zovemo vas samo u svoj stan i ne želimo biti u vašem domu.
' On vas zove u svoj stan gdje može kontrolirati vrijeme i mjesto susreta, kao i duljinu vašeg zadržavanja. Pa iako vam 'dopusti' da ostanete preko noći tu i tamo, nikad vam ne napravi doručak u krevet ili skuha kavu.

10. 'Ne želimo vaše stvari u svom stanu.' Dobar dio tjedna provodite u njegovom stanu, ali i dalje morate krišom oprati zube njegovom četkicom za zube. Pokušali ste ostaviti par komada svoje odjeće kod njega, ali uvijek ih je primijetio i podsjetio da ih ne zaboravite ponijeti kući. On ne želi tragove vašeg prisustva u svom stanu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju