Šumice ili ćelavice, pitanje je sad. Žene puno razmišljaju o svojim intimnim frizurama, a bitne su i muškarcima. Upravo su nam oni otkrili što misle o popularnoj brazilskoj depilaciji kojom se uklanjaju sve dlačice s intimnog područja


ZA

1. 'Ne podupirem brazilke i volim dlačice. To mi je super, spoznaja da je ispod njih skriveno nešto toliko ženstveno i seksi. Zašto bih želio da žena dolje bude ćelava? To za mene nije nikakav znak seksipila ili velikog samopouzdanja.' - Stjepan (39)

Šumice nisu moj favorit, najdraže mi je kada je sve čisto i glatko.

2. 'Nikada svojoj curi ne bih predložio da se riješi šumice. Žene prirodno imaju dlačice na tom dijelu tijela i to je jedan od znakova njihove ženstvenosti. Nemojte me krivo shvatiti, ne kažem da bi dolje trebala imati džunglu, ali definitivno ne bi trebala biti bez dlačica.'- Ivica (31)

3. 'Prezirem brazilsku depilaciju. Dlačice su tamo s razlogom i ćelavice mi jednostavno ne djeluju prirodno. Znam da se mnogim muškarcima sviđaju, ali ja nisam jedan od njih. Ja sam uvijek za prirodni izgled.'- Luka (42)

PROTIV

Nikada svojoj curi ne bih predložio da se riješi šumice. Žene prirodno imaju dlačice na tom dijelu tijela i to je jedan od znakova njihove ženstvenosti.

1. 'Priznajem da u početku nisam bio obožavatelj brazilki, ali onda je moja cura krenula na depilaciju. Odjednom mi se počelo sviđati to što je dolje sve glatko. Cura mi je priznala da se osjeća seksipilnije kada nema dlačica i seksualni život nam je totalno živnuo kada ih je počela uklanjati. Od tada sam zagovornik brazilske depilacije.'- Mario (29)

2. 'Nikada nisam volio dlačice. Zato podupirem sve žene koje ih žele depilirati. Šumice nisu moj favorit, najdraže mi je kada je sve čisto i glatko.' - Hrvoje (28)

3. 'Ne želim nikakve dlačice na svom putu kada krenem prema dolje. Volim kada je žena potpuno gola dolje. To mi je nevjerojatno seksi i znak da žena misli na mene i moj osjećaj ugode.'- Tomo (34)

Kakvo je vaše mišljenje o brazilskoj depilaciji?

glasova:


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju