5 muškaraca i pet cipela s visokom potpeticom. Nije riječ o nekoj američkoj komediji već o hrabrim momcima koji su pristali na ono na što rijetko koji muškarac bi - provesti osam radnih sati u štiklama. Nasmijte se, zabavite se i pogledajte kako to izgleda kada se dečki odluče stisnuti zube za ljepotu


Proteklih je dana slika krvavih nogu jedne kanadske konobarice nakon odrađene smjene preplavila internet. U znak potpore, ekipa 'Provjerenog' nagovorila je pet muškaraca da iskuse jedan radni kada kakav do sada nikad nisu doživjeli - dan u štiklama.

Grga, Borna, Slavko, Matko i Vanja postali su pravi heroji jer su odlučili na svojoj koži osjetiti 'čari' najelegantnije ženske obuće i u njima odraditi osmosatno radno vrijeme.

Grga, Borna, Slavko, Matko i Vanja postali su pravi heroji jer su odlučili u štiklama odraditi osmosatno radno vrijeme


U ponudi su bile cipele raznih visina potpetice i to počevši od onih najnižih od četiri i pol pa sve do 14 centimetara, a zadatak je bio raditi sve ono što i inače, dakle sjediti za radnim stolom i odrađivati posao, otići na zahod te odraditi pauzu za ručak u obližnjem restoranu.

I dok je početak radnog dana bio vrlo zabavan i zanimljiv, svaki idući sat ovim je kršnim momcima postajao sve teži i naporniji.

'Je li žene varaju inače kad nose ovo tu?', 'Je li se žene skinu ispod stola?'. ' Ovo te dekoncentrira i kad radiš koliko je neudobno', samo su neki od komentara hrabre petorke koja nas je nasmijala do suza. Pogledajte video i provjerite s kakvim su se sve izazovima suočili muškarci u štiklama.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju