Sezona tajica odavno se kod žena protegnula na sva četiri godišnja doba, ali pripadnice ljepšeg spola posebno ih vole tijekom hladnih jesenskih i zimskih dana. Muškarci često kritiziraju našu ljubav prema ovom odjevnom komadu, ali i oni imaju svoje "grješno" modno zadovoljstvo

U muškom svijetu trenirka je modni ekvivalent ženskim tajicama - odjevni predmet koji obožavaju nositi jer se u njemu osjećaju nesputano. Ako je trenirka sive boje, onda je u pitanju trend koji mnoge žene naprosto obožavaju vidjeti na muškarcima.

 

A photo posted by Amy Johnson (@amy.janette) on

Za njih su upravo jesen i zima sezona sive trenirke, a internet je pun zabavnih "memea" koji opisuju njezinu privlačnost. Kao i kod svih modnih trendova, oko ovog se također lome koplja i puno žena uopće ne odobrava njezino nošenje, bez obzira na to koje je boje.

 

(@aintnowifey89) on

Naime, muškarci se često zanesu s trenirkom pa je obuku u prigodama u kojima to nije primjereno, ali jednostavno ne mogu odoljeti udobnosti koju im ona pruža.

U galeriji pogledajte slavne muškarce u famoznoj sivoj trenirci i drugim odjevnim kombinacijama pa sami procijenite jeste li zagovornice ovog trenda ili biste ga zabranile.

Sviđaju li vam se muškarci u trenirkama?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju