Istraživanja su pokazala da su blagdani iznimno stresno vrijeme tijekom kojih mnogi parovi okrunjuju svoju vezu zarukama, ili prekidaju sve odnose. I baš zato mnoge bi žene poželjele muškog slugu koji je istovremeno stručnjak za slomljeno srce


Tvrtka Manservant (eng. Muški sluge) ponudila je svojim klijenticama novu uslugu – onu za liječenje slomljenog srca uslijed prekida veze. Preko njihovog servisa možete unajmiti muškarca (Heartbreak ManServant) koji dolazi u vaš dom u smokingu, a spreman je na sve kako bi zaliječio vaše ranjeno srce.

Zgodan stručnjak za slomljeno srce blokirat će vašeg bivšeg sa svih vaših profila na društvenim mrežama te će izbrisati njegov broj iz memorije vašeg pametnog telefona.

On je tješitelj i psihijatar koji je ‘obučen’ da posluša sve vaše problem. Uz to je rame za plakanje, ali i velika pomoć u ‘brisanju’ bivšeg iz svog života. Ovaj stručnjak za slomljeno srce blokirat će ga sa svih vaših profila na društvenim mrežama, izbrisat će njegov broj iz memorije vašeg pametnog telefona te vam asistirati u bacanju svih sitnica koje vas podsjećaju na njega.

Uvrstili smo ovu uslugu u svoju ponudu, jer su je poželjele brojne žene,’ iskreno prizanju osnivači tvrtke Jospehine Wai Lin i Dalal Khajah. Žene su naviknute pojadati se svojim bliskim prijateljicama nakon prekida veze, no na njihov ego posebno dobro djeluje kad to mogu učiniti pred atraktivnim muškarcem koji zna slušati, emocionalno je inteligentan te će vam priznati bez oklijevanja da ste fantastični.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju