Započeo je Pariški tjedan mode, na kojem je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019. godine predstavila i modna kuća Saint Laurent.

Galerija Salma i Francois-Henri na reviji modne kuće Saint Laurent Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent +2 Upute suprugu prije fotografiranja

Saint Laurent
dio je velikog koncerna Kering u vlasništvu Francois-Henri Pinaulta, supruga Salme Hayek, stoga ne čudi to što je meksička glumica posljednjih godina redovita gošća njihovih revija.

Tako nije propustila priliku pogledati kreacije iz nove kolekcije, a za reviju se odjenula u komade s njihovim potpisom.

Dugačku plisiranu crnu suknju kombinirala je s topom i sakoom u istoj boji, jednostavnim tankim remenom, efektnom masivnom srebrnom ogrlicom koja je podsjećala na maramu i nezaobilaznom torbom.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent Salma je prvo napravila selfi (Foto: Getty Images)

Izgleda da je Salma u potpunosti bila zadovoljna svojim stajlingom pa ga je odlučila ovjekovječiti na jednom selfiju čije je nastajanje pratio i nasmiješeni Francois-Henri.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent Poželjela je i fotku cijele kombinacije pa je opet posegnula za mobitelom (Foto: Profimedia)

Međutim, kolekcija fotografija u mobitelu ne bi bila potpuna bez zabilježene kompletne kombinacije, a tu je u priču morao uskočiti njezin suprug.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent Upute suprugu prije fotografiranja (Foto: Profimedia)

Kada su se premjestili na drugu lokaciju, Salma je iz torbice izvadila mobitel, suprugu dala upute kako je mora slikati i spremno zauzela pozu.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent Salma je spremno zauzela pozu, a suprug je bez prigovora fotografirao (Foto: Profimedia)

Žene često svojim partnerima povjeravaju taj zadatak, koji oni potom odrade uz mnogo prigovora, ali Francois-Henri nije jedan od njih. Bez njurganja fotografirao je svoju lijepu 52-godišnju suprugu sve do trenutka dok njihovo malo modno snimanje nije prekinula glumica Lindsay Lohan sa svojom svitom.

Salma Hayek na reviji modne kuće Saint Laurent "Snimanje" je prekinuto kad je u kadar uletjela Lindsay Lohan (Foto: Profimedia)

Fotografira li vas partner bez prigovora?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju