Nakon kultnih Borisana i Startasica, najpoznatiji hrvatski proizvođač obuće 'Borovo' predstavio je nove modele koje bi jednako tako mogle postići kultni status. Riječ je o popularnim balerinkama koje su predstavljene u kolekciji 'My Ballerinas'

Balerinke izrađene od najkvalitetnijih materijala bit će dostupne u 16 modela različitih boja.

'Počevši od ideje, preko proizvodnje, do kreativne kampanje, cijela kolekcija je rezultat hrvatske kvalitete, dizajna i domaćih snaga Borova. Zbog toga ova modna linija s pravom nosi titulu „dijamanta“ naše tvornice pod sloganom My Ballerinas - my everyday diamond, izjavila je Jasmina Matiša, direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova.

My Ballerinas je brend za svaki dan, za stariju i mlađu ženu, cijenom pristupačan da si možete priuštiti i dva para

Za dizajn i vizualni identitet My Ballerinas zaslužne su dizajnerice Hana Ciliga i Andrea Roškar.

'Balerinke su oduvijek imale posebno mjesto u ženskom ormaru, često nepravedno zapostavljene, ali u skladu s razvojem modnih trendova koji unose ležernost i eleganciju u svakodnevno odijevanje, balerinke su postale obuća nosiva u svakoj prilici. My Ballerinas je brend za svaki dan, za stariju i mlađu ženu, cijenom pristupačan da si možete priuštiti i dva para.

Dizajnirali smo cipele koje ženama jamče elegantan korak i udobnost. Želimo da se žene u My Ballerinas cipelama osjećaju posebno svaki dan', izjavila je dizajnerica Hana Ciliga. Svi se modeli balerinki mogu kupiti u Borovo trgovinama, a uskoro će biti dostupne i na Borovo web shopu.

Najnovija kolekcija cipela samo je početak nove razvojne strategije vukovarske tvornice čiji je plan revitalizirati proizvodnju, razvijati brandove vrhunske kvalitete te razvitak ne samo Borova nego i grada Vukovara.

Cijene balerinki, ovisno o modelu, kreću se od 300 do 400 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju