Neke žene jednostavno uživaju u modi i svim njezinim igrama. Na Milano Fashion Weeku jesen/zima 2015/16. mnoge su modne blogerice i urednice, zahvaljujući maštovitim kombinacijama mogle stati uz bok manekenkama na pisti



Prelijepe i modno zanimljive Talijanke naprosto znaju kako se odjenuti i skrenuti pažnju na sebe. Njihovi stajlinzi za revije bili su redom posebni, hrabri, privlačni i podvučeni jakim osobnim stilom.

Posjetiteljice Milano Fashion Weeka za jesen i zimu 2015/16. koji je zatvorio slavni Giorgio Armani uživale su u modnoj bajci u kojoj se našlo za svakoga ponešto.

Mnoge su modne blogerice i urednice, zahvaljujući maštovitim kombinacijama mogle stati uz bok manekenkama na pisti

Pistom su se izmjenjivali modeli u Gucci lepršavi i prozirni modeli koji su u prvi plan stavili grudi. Cavalli je odao počast krznu i printevima u jarkim bojama. Miuccia Prada u centar stavlja pastelne boje sugerirajući kako nježna ružičasta, tirkizna i žuta nisu rezervirane samo za proljeće.

Moschino predlaže majice tunike s motivima iz crtića Looney Tunesa na podlozi jakih boja. Karl Lagerfeld za Fendi savjetuje zemljane tonove, igru volumena, oblika i proporcija koja je sigurno naišla na brojne poklonice.

Modne čarolije na milanskoj pisti nije nedostajalo, no modnu inspiraciju ovaj vam put donosimo kroz fotografije talijanskih blogerica i urednica koje impresioniraju modnim stilom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju