Tražite li inspiraciju za novu intimnu frizuru možda vam se svidi način depilacije najpopularniji među Francuskinjama, a koji bismo mogli nazvati 'začinjena brazilka'

Francuska depilacija metoda je uklanjanja suvišnih dlačica s intimnog područja koja ima veze s - pariškim metroom. Naime, ova intimna frizura radi se tako da se odnaprijed uklone sve dlačice, a jedino se na Venerinom brežuljku ostavi uspravna pravokutna trakica veličine karte za pariški metro, odnosno širine 2 ili 3 prsta. Možete se odlučiti i za drugi oblik - trokut okrenut naopačke.

Ova intimna frizura radi se tako da se odnaprijed uklone sve dlačice, a jedino se na Venerinom brežuljku ostavi trakica u obliku karte za pariški metro

Dlačice se uklone i sa stidnih usnica, ali ostave se one između polutki guze. Ova 'začinjena brazilka' kod Francuskinja je puno popularnija nego klasična brazilka, intimna frizura kod koje se uklanjaju sve dlačice (tri od deset Francuskinja biraju brazilsku depilaciju). Pročitajte i što intimna frizura govori o vama.

Još jedna intimna frizura u Francuskoj proživljava preporod, uredno podšišana šumica, kod koje se uklanjaju samo one dlačice koje vire iz gaćica, a ostale se samo podšišaju škarama.

Donosimo i recept od 10 kuna za šećernu pastu za depilaciju koju lako možete sami napraviti. Doznajte i koja je to intimna frizura koju su žene 'požalile'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju