Bogati zabavni program i gastronomska ponuda očekuju sve posjetitelje Z centra ovih blagdana.

Zakoračili smo u dugo očekivani i najveseliji mjesec u godini, mjesec u kojem se odvija prava božićna čarolija u kojoj možete uživati sve do 09.01.2022. Ove godine, više nego ikad prije, Z centar želi unijeti tople i sretne priče kako biste barem nakratko brige ostavili po strani.

Blagdansko razdoblje nije samo vrijeme darivanja nego i vrijeme kada želimo sa svojim najdražima provesti što kvalitetnije vrijeme i pokazati im koliko su nam važni. Jedno od takvih mjesta u Zagrebu zasigurno je adventski trg Z centra, na zapadu grada. Već izdaleka vide se svjetlucave lampice, a čim zakoračite na otvoreni trg trgovačkog centra omamit će vas blagdanski mirisi domaćih delicija.

Bogatu ponudu pića i hrane možete pronaći na adventskim kućicama po vrlo prijateljskim cijenama kako bi u Božiću mogli uživati baš svi.

Radno vrijeme kućica:
ponedjeljak – petak, 11 do 22 sata
subota – nedjelja, 10 do 23 sata

PR PR (Foto: PR)

kućica FRITULA, fritule s preljevom 20kn

PR PR (Foto: PR)

kućica FRITULA, xxl kobasica 35kn, kuhano vino 15kn

PR PR (Foto: PR)

kućica FICLEK, kuhani gin 25kn

PR PR (Foto: PR)

kućica FICLEK, currywurst 20kn, kuhani gin 25kn

PR PR (Foto: PR)

kućica DEJA MOO, burger dry aged junetina by Meat the King 56kn, točeno craft pivo 20kn

PR PR (Foto: PR)

kućica ROUTE 66, chicken nuggets 20kn, pommes frites veliki 15kn

 

PR PR (Foto: PR)

kućica SWEET CORNER, fritule sa šećerom 15kn, fritule s preljevom 20kn, brownie s preljevom 15kn

PR PR (Foto: PR)

kućica KNEDLICA, germknedle čoko-lješnjak 34kn

Jedna od omiljenih, zabavnih aktivnosti tijekom zimskih mjeseci je klizanje. Osim na uobičajenim gradskim klizalištima, ove godine novo klizalište na zapadu grada oduševilo je najmlađe, ali i one starije. Pa zašto baš vaše dijete ne bi svoje prve korake na ledu učinilo na klizalištu Z centra.

PR PR (Foto: PR)

Radno vrijeme klizališta:
ponedjeljak – četvrtak, 10 do 22 sata
petak – nedjelja, 10 do 23 sata
Cijena ulaznice: 20 kuna
Najam klizaljki: 10 kuna
Ulazak na klizalište je na svaki puni sat, a ulaznica za klizanje vrijedi 50 minuta.

PR PR (Foto: PR)

Osim zimske, idilične atmosfere Z centar pripremio je i dodatni zabavni sadržaj za sve uzraste. Posebno izdvajamo koncert Maje Šuput, 18.12. u 19 sati, koji će razveseliti publiku na otvorenom trgu Z centra. Dođite svi i zabavite se!

Kako sami posjetitelji kažu – 'Konačno i mi na zapadu grada imamo svoju adventsku čaroliju. Zaista smo oduševljeni odličnim programom i ponudom hrane i pića po povoljnim cijenama. Mi odrasli uživamo subotama na koncertima, a djeca se vesele predstavama svaku nedjelju na toplom food courtu. Najbolje od svega je to što ovdje mogu uživati sve generacije!'

PR PR (Foto: PR)

 

Zabava nedjeljom rezervirana je za djecu od 3 godine naviše. Z centar poziva vas 19.12. u 17.30 sati na kazališnu predstavu za djecu „Izgubljena brada Djeda Mraza“ u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba. Predstava je edukativnog karaktera gdje kroz zabavne likove i čarobnu priču učimo djecu da je bit Božića u dobrom duhu i lijepim gestama, a ne samo u materijalnim stvarima. Svaku nedjelju u isto vrijeme odvija se nova predstava, na food courtu Z centra, na 1.katu.

PR PR (Foto: PR)

22.12. od 16.30 sati Ante Gelo, poznati hrvatski gitarist i kompozitor, obradom popularnih hrvatskih hitova pod nazivom VJERUJEM U ANĐELE uveličat će adventsku atmosferu. Pozivamo vas da nakon užurbanih priprema kupnje poklona, dođete i opustite se uz prigodni, glazbeni repertoar.

Badnjak 24.12. u Z centru ove godine možete provesti sa svojim prijateljima uz posebnu ponudu samo za taj dan koja će se bazirati na ribljem meniju, dok je popodne uobičajeno rezervirano za druženje s obitelji. Radno vrijeme Z centra bit će skraćeno, do 18 sati, a Ante Gelo će od 16 sati izvoditi CHRISTMAS EDITION kroz svima poznate božićne pjesme.

Radno vrijeme na Badnjak:
Hipermarket: 07 do 17 sati
Trgovine: 09 do 17 sati
Caffe barovi: 09 do 18 sati
Restorani: 10 do 18 sati

PR PR (Foto: PR)

'Kako bismo djeci i roditeljima omogućili zabavni sadržaj za vrijeme zimskih praznika, najavljujemo da od 27.12. počinju besplatne radionice za djecu u trgovačkom centru Sjever 'powered by MiniPolis' i traju sve do 09.01.2022.' – izjavila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z centra. Zahvaljujući MiniPolis radionicama, djeca će se prepustiti svojoj mašti i kreativnosti dok će roditelji obavljati posljednje pripreme za doček Nove godine.

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr na kojima ćete moći pratiti
program za vrijeme adventa.

Fotografije: G.I.Tepeš
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju