Jeste li znali da svaki horoskopski znak ima svoju idealnu boju? To je ona boja u kojoj se osjećaju najbolje i najmoćnije, koja im podiže raspoloženje i čini ih sretnima. Astrolozi predlažu da u svoje ormare obvezno uvrstimo pokoji komad u idealnoj nijansi i nosimo ga onda kada želimo biti samopouzdaniji. U nastavku provjerite koja je to boja najbolja za svaki znak.

OVAN – crvena

Ova boja pokreće strast i energiju ovnova i dodatno ih potiče na preuzimanje inicijative. Crvena boja kao da zahtijeva da na nju obratite pozornost, a ovan je znak koji ne voli da ga se ignorira.

BIK – zelena

U potpunosti odgovara duhu bikova i ojačava njihovu urođenu povezanost s prirodom. Uporni bik kao znak utjelovljuje ideju napretka, pa mu savršeno odgovara ova boja koja simbolizira rast i razvoj.

BLIZANCI – žuta

Inspirirajuća žuta boja u blizancima budi znatiželju i uzbuđenje. Poznato je da žuta boja stimulira lijevu stranu mozga koja je zadužena za logičko razmišljanje i analiziranje. Idealno za jedan od mentalno najjačih horoskopskih znakova.

RAK – bijela

Bijela je boja intuicije i čistoće te savršeno odgovara ovom nježnom, osjećajnom i nadasve intuitivnom znaku.

LAV – zlatna

Ojačat će pozitivan duh lavova i dodatno zagrijati njihovo toplo srce. Lavovi su kraljevi u svom društvu, a zlatna boja simbolizira kraljevsku moć i prestiž te odmah lansira u centar pozornosti, u kojem se lavovi sjajno snalaze.

DJEVICA – smeđa

Klasične, prirodne i praktične nijanse iz bogate smeđe palete idealne su za najpraktičniji horoskopski znak. Smeđa boja predstavlja stabilnost i u potpunosti odgovara karakteru stabilnih i prizemljenih djevica.

VAGA – ružičasta

Vage su šarmantne i nježne, baš kao i ružičaste nijanse. Ovaj je znak magnetski privlačan sam po sebi, ljudi se u društvu vaga osjećaju lijepo i opušteno, a ružičasta boja samo dodatno naglašava taj osjećaj mira i harmonije.

ŠKORPION – crna

Tamna, misteriozna, nedokučiva – sve je to crna boja. I sve su to škorpioni. Tako intenzivni i posebni, izgledat će savršeno u boji koja u potpunosti dočarava njihovu osobnost.

STRIJELAC – ljubičasta

Ovo je boja duhovnosti i osviještenosti, pa ne čudi to što se sviđa filozofski nastrojenim strijelcima, koji u njoj jednostavno izgledaju fantastično.

JARAC – siva

Jarac je jak, stabilan, s obje noge čvrsto na zemlji, vrlo tradicionalan i praktičan. U njegovu ormaru nema previše mjesta za lude nijanse, ali zato će mu savršeno odgovarati kraljica neutralnih boja – siva.

VODENJAK – plava

Vodenjak je usko povezan s morem i nebom, pa ne čudi ni njegova povezanost s plavom bojom. Morska i nebeska prostranstva obojena su u plavo, a predstavljaju slobodu – ono što neovisni vodenjaci cijene najviše na svijetu.

RIBA – sve pastelne nijanse

Postoji li nježniji znak od riba? Ne. Naše najdraže vječne sanjarke utjelovljenje su nježnosti i stvorene su za romantične pastelne nijanse koje odgovaraju njihovoj osobnosti i karakteru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju