Mikki Miller i Tyson Noel imaju vezu na daljinu i oni koji su to iskusili znaju koliko teška i nepodnošljiva može biti udaljenost od voljene osobe. Međutim, Mikki se dosjetila kako će im olakšati razdvojenost

Mikki Miller ovogodišnje blagdane provela je u Kanadi kod svog dečka Tysona Noela . Mladi par živi u različitim državama i viđaju se koliko im to dopuste obaveze. Upravo je to najteži dio veze na daljinu jer parovi žele dijeliti svakodnevicu, a ne mogu.

 

A photo posted by Tyson Noël (@leonnosyt) on

Tyson nije ni naslutio da mu je Mikki pripremila nešto divno što će mu sigurno olakšati razdvojenost. Tri dana nakon povratka kući poslala mu je upute da pogleda ispod svog radnog stola. Tamo je sakrila kovčeg s velikim iznenađenjem.

when your gf lives 2 time zones away and leaves you surprises

U njemu su se krile omotnice i paketići za sve prilike u kojima ona fizički neće biti uz njega, ali zahvaljujući ovom mudrom poklonu Tyson će itekako osjetiti njezinu prisutnost. Fotografije iznenađenja objavio je na Imguru uz poruku za Mikki: 'Ovo je najbolji dar koji sam dobio ove godine. Hvala ti, najbolja si! Volim te!'

Dežurni romantičari zamolili su ga da ih obavještava od sadržaju paketića i omotnica, a mnogi muškarci naredili mu 'da istog trena zaprosi i oženi tu curu'.

'Otvori kada tvoj krevet više neće mirisati na mene.'


'Otvori kada imaš stvarno stresan dan na poslu.'

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju