Moda je od samog početka bila jedan od najvažnijih aspekata "Seksa i grada", a isto vrijedi i za seriju "I tek tako". Kostimografkinja Patricija Field obilježila je originalnu seriju i dva filma svojim kombinacijama, a onda je stilističku palicu prepustila Molly Rogers.

Molly je jako dobro upoznata sa stilom likova kultne serije. Naime, od samog početka snimanja Seksa i grada radila je s Patricijom Field, tako da slavna kostimografkinja zapravo i nije mogla dobiti bolju nasljednicu.

Svi smo dobro upoznati sa stilom cura, DNK njihova odijevanja u temeljima je originalne serije i zato smo samo morali pronaći nove dizajnere, vidjeti što se novoga nudi. I naravno, ubaciti i neki od njihovih klasika, objasnila je Molly za Variety. Pritom je otkrila i koje su neke od njoj najdražih kombinacija koje je osmislila za Carrie.

Na kraju 5. epizode, Carrie se nakon operacije kuka i tri mjeseca fizikalne terapije ponovo vraća u štikle i glamurozne oprave. Za tu scenu Molly je odabrala kreaciju koju im je poslala modna kuća Missoni. U pitanju je dugački kardigan sa šljokicama koji je za ovu prigodu prepravljen u haljinu s bočnim prorezom.

Haljina je plesala na svjetlu. Ta kombinacija izazvala je snažne reakcije posvuda. Ljudi su bili uzbuđeni. Nisu znali kamo Carrie ide, ali bilo je jasno da je odjevena za noćni izlazak u gradu, objasnila je Molly.

Kombinacije koje je Molly Rogers osmislila za Carrie...

glasova:

Jedan od ključnih trenutaka u seriji je onaj u kojem Carrie, na nagovor urednice, odlazi na spoj s Peterom. Bio je to njezin prvi spoj nakon Facine smrti, još jedan prijeloman trenutak u razvoju njezina lika.

U toj sceni Carrie je nosila svijetloplavu haljinu dizajnerice Norme Kamali. Model na jedno rame napravljen je od poliestera i spandexa kako bi haljina maksimalno prianjala uz tijelo te naborima na ključnim mjestima naglasila figuru.

Serija još nije ni započela s prikazivanjem, a haljina pod nazivom "Diana" već je bila rasprodana - bilo je dovoljno samo da se Sarah Jessica Parker u njoj pojavi na setu.

Svi su poludjeli za haljinom. Izgleda vrlo šik i moderno uz svileni sako, kazala je Molly.

Zavirite u galeriju i pogledajte najbolja izdanja Carrie Bradshaw u seriji "I tek tako".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju