Najtrofejnija hrvatska skijašica izgradila je prepoznatljiv modni stil kojem dominiraju elegantni krojevi. Uoči njezinog 34 rođendana prisjetili smo se njezinih najpamtljivijih izdanja


Janica Kostelić
u posljednjih je nekoliko godina izgradila prepoznatljiv modni stil. Poput klasične horoskopske Jarčice odijevanjem naglašava svoju individualnost, te se prepušta kombinacijama preciznih i čistih linija.

Janica Kostelić najbolje se osjeća u haljinama koje prate liniju tijela, a boje su razne i kreću se od crnih do jakih crvenih ili zelenih.

U njenom ormaru nalaze se komadi hrvatskih dizajnera, a posebice voli nositi haljine s potpisom Ivana Alduka, koje nadopunjuje jednostavnim, ali efektnim nakitom.

U modnom smislu, pomalo klasična, ali izuzetno obzirna na situaciju, event i zadani dress code, Janica izvrsno balansira u estetskom izričaju koji je tu da naglasi njenu osobnost i funkciju, a tek onda da se nametne svojim primjerenim izgledom, rekao nam je Ivan Alduk koji s njom voli raditi.

Haljine koje prate liniju tijela
Najbolje se osjeća u haljinama koje prate liniju tijela, a boje su razne i kreću se od crnih do jakih crvenih ili zelenih. Funkcionalnost haljina je isto izuzetno bitna jer osim što treba lijepo i decentno izgledati, Janici je bitno da se može kretati, sjesti i odraditi zadani društveni događaj.

Mislim da ne treba pretjerivati u make-upu i šminki doista mislim da je to kod Janice jako primjereno i svježe
, dodao je hrvatski dizajner.

Povodom 11. po redu Snježne kraljice koja se održava na zagrebačkom Sljemenu, ali i 34. rođendana koji će proslaviti 5. siječnja 2017. prisjetili smo se najboljih izdanja Janice Kostelić, koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju