Osim što lijepo izgledaju, manikure su često i odraz naše osobnosti. Svakoga će na prvu privući dizajn s kojim se može poistovjetiti, s kojim se može zamisliti. Netko više voli minimalizam, a netko "daj sve" stil. Tu si i oni koji su zlatna sredina.

Ako razmišljate kakvu manikuru napraviti prilikom idućeg posjeta manikerki, pomoći vam može vaš horoskopski znak. U nastavku provjerite što zvijezde kažu o tome koja manikura je najbolja za vas.

OVAN - MIX BOJA

Energični, samouvjereni, impulzivni i pustolovni ovnovi nokte vide kao priliku za eksperimentiranje. Zašto odabrati jednu nijansu kada ih mogu imati pet? Mješavina boja na njihovim noktima eklektična je baš poput njih.

BIK - ZLATNE PJEGICE

Racionalni, prizemljeni, puni ljubavi i nepokolebljivi, a istovremeno pragmatici i romantičari. Sve su to bikovi, koji kada je u pitanju manikura, preferiraju praktičan i klasičan stil, zahvaljujući kojem se osjećaju dobro. Zlatne pjegice savršeno se slažu s njihovim stilom - neutralne su i klasične, ali opet imaju taj raspršeni suptilni sjaj koji pristaje uz sve.

BLIZANCI - ŠAHOVSKA PLOČA

Razigrani, znatiželjni i pametni blizanci biraju živahne, zabavne manikure poput onih koje podsjećaju na šahovsku ploču, ali u malo življim bojama kako bi sve bilo zanimljivije.

RAK - RUŽIČASTA I CRVENA

Emocionalni, simpatični, intuitivni i odani rakovi vole pristupačne i privlačne nijanse, baš poput njih. Zato je njihov izbor kombinacija ružičaste i crvene.

LAV - SJAJ

Snažni, samouvjereni i žestoki lavovi vole manikure koje su najbolji odraz njihovog karaktera - zato biraju sjaj na svojim noktima.

DJEVICA - OBRNUTA FRANCUSKA MANIKURA

Djevice su organizirane perfekcionistice koje veliku pažnju pridaju detaljima, a na svojim noktima zato vole vidjeti besprijekorno urednu, preciznu i vrlo šik obrnutu francusku manikuru.

VAGA - POLA-POLA

Šarmante, ljubazne i romantične vage mirotvorci su koji traže sklad i ravnotežu, a manikura koja im se sviđa također simbolizira balans koji toliko vole - pola-pola dizajn, i to tako da je pola nokta prekriveno neutralnom nijansom, a pola, primjerice, odvažnom metalik ružičastom bojom.

ŠKORPION - SVJETLUCAVE MUNJICE

Moćni i tajanstveni škorpion često greškom završi među vatrenim znakovima, ali radi se o vodenom znaku koji je odan i osjetljiv jednom kada mu se zagrebe površina. Na noktima voli munjice, koje su, baš poput njega, snažne i svijetle. 

STRIJELAC - ŠLJOKICE

Slobodoumni, avanturistički nastrojeni i inteligentni strijelci uvijek su voljni skrenuti s utabanog puta i isprobati nešto novo. Hrabri su i zabavni, a tu njihovu osobnost najbolje odražava svjetlucava, šljokičasta manikura.

JARAC - "IZREZANI" DETALJI

Vjerni, praktični, duhoviti, tvrdoglavi... Sve su to jarčevi, koji vole razmotriti sve mogućnosti prije donosešnja odluke. Na kraju, najveća je mogućnost da će se držati nečeg klasičnog i funkcionalnog, ali s malo dodanog stila. Zato je za njih savršen odabir merlot nijansa laka za nokte s malim dijelom nokta koji će ostaviti neutralnim.

VODENJAK - SANJIVI OBLACI

Vodenjaci kroz život lebde u vlastitom ritmu i za to vrijeme su sanjivi i slobodoumni, pomalo podsjećaju na oblake, koji su zbog toga savršen detalj na njihovim noktima.

RIBA - VODENE BOJE

Suosjećajne, nježne, intuitivne i osjetljive ribe su istovremeno umjetnički nastrojene, duhovne osobe, a nježna, vodenasta manikura najbolje pristaje njihovu znaku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju