Današnji nas ritam života cijeli dan drži u akciji. Ujutro izađemo iz svojih domova i vraćamo se tek navečer. To znači da obuću koju obuvamo ujutro nosimo cijeli dan. Baš zato jako je važno da nosimo kvalitetnu, udobnu i kožnu obuću, od materijala koji “dišu”.

Rodea je to prepoznala i u svojoj ponudi ženske i muške obuće nudi isključivo udobnu i kvalitetnu obuću vodeći računa o praćenju svjetskih modnih trendova. Trudimo se da za naše kupce prvenstveno biramo obuću 100% europske proizvodnje, uglavnom talijanske i španjolske proizvodnje. Želja nam je da veći dio naše ponude budu manje europske tvornice, visoke kontrole kvalitete, a onda i samog proizvoda. U tom smislu nemamo velike formate prodajnih mjesta. Puno nam je važnija kvaliteta od količine. Naše stručno i iskusno prodajno osoblje aktivno sudjeluje u savjetima prilikom odabira obuće koja je najbolja za kupca.

Galerija Gioseppo ženska natikača - Sada: 263,20 kn (Prije: 329,00 kn) Inuovo ženska natikača - Sada: 399,00 kn Mjus ženska sandala - Sada: 591,20kn (Prije: 739,00 kn) +9 Mjus ženska natikača - Sada: 583,20kn (Prije: 729,00 kn)

Ostvarili smo odličnu suradnju sa poznatim europskim brandovima i proizvođačima Panama Jack, Yokono, Gioseppo, Hogl, Nero Giardini, Igi&Co, Sanabella, Mjus – Olip. Radimo i sa poznatim brandovima Skechers, Ara i Rieker. Sav kućni i bio program u našoj ponudi je 100% europske proizvodnje. Ono čim se najviše ponosimo su naši hrvatski proizvođači Gis, Galko, Papuča, Spalatina,…. Svi naši dobavljači rade sa kožom i visoko kvalitetnim bojama koje nemaju nikakve štetne utjecaje na kožu.

Najveći smo prodavač GIS kožnih sandala ručne izrade. Rijetko će te više i sresti ženu koja nema GISove sandale u svom ormaru.
Naši strani kupci su također prepoznali kvalitetu ovih kožnih sandala te ih rado kupuju i nose iz Hrvatske kao uspomenu.

Drago nam je da kupci cijene naš trud i želju za prodajom kvalitetne kožne obuće europskog podrijetla.

Iz naših prodajnih mjesta odlazite s kvalitetnom i udobnom obućom bez obzira treba li vam za rekreaciju, posao ili pak za fini izlazak.

Rodea - Mijus Rodea - Mijus Foto: PR

Naši kupci su i muškarci koji se godinama vračaju po udobnu obuću; Panama Jack, IGI&CO, Rieker, Girza, Zen.

Posjetite jedno od naših trinaest prodajnih mjesta i potražite savjet našeg stručnog i iskusnog prodajnog osoblja koje će vas rado savjetovati koja je to obuća najbolja za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju