Kako biste zablistali punim sjajem, važno je da spojite boje na pravi način. Želite li se okušati u zanimljivoj modnoj igri, pogledajte 6 popularnih i efektnih kombinacija boja uz koje će svaki dnevni i večernji look biti nepogrešiv.

Galerija


1.  Ružičasta voli plavu

Ova dva nježna tona savršen su ljetni spoj, a možete ih kombinirati na tisuću načina. Bilo da se radi o svijetlo plavim trapericama, nježnoj haljini ili pak modnim dodacima poput torbi i sandala, kombinacija bebi tonova savršena je za ljetni dnevni look.
Štikle MARA D (1975 kn), haljina Nordstrom (639 kn)
Štikle MARA D (1975 kn), haljina Nordstrom (639 kn) (Foto: MARA D/Nordstrom)

2. Žarko žuta voli zelenu
Ovaj spoj toliko je zanimljiv da uz žuto-zeleni look ne možete proći neprimijećeno. Žuta boja idealna je za bluze, haljine i tunike, dok zeleni tonovi obožavaju modne dodatke, nakit ili pak hlače i suknje.
Suknja Mango (449 kn), top Zara (139 kn)
Suknja Mango (449 kn), top Zara (139 kn) (Foto: Mango/Zara)

3. Tirkizna voli bež
Jedna od najpopularnijih ljetnih boja svakako je tirkizno plava boja. Ova svježa i vesela boja sama po sebi je toliko moćna da uz nju sve ostalo pada u drugi plan. Upravo zbog toga tirkiz obožava neutralne bež nijanse.
Crop top H&M (30 eura), naušnice Serefina (550 kn)
Crop top H&M (30 eura), naušnice Serefina (550 kn) (Foto: Nordstrom/H&M)

4. Narančasta voli boju koralja
Narančasta i koraljna u kombinaciji privlače poput magneta. Ove tople boje sunčevog spektra kraljice su vruće ljetne sezone te se mogu naći na svakom modnom dodatku, ali i detaljima na odjeći.
Bluza Zara (229 kn), torba Carpisa (299 kn)
Bluza Zara (229 kn), torba Carpisa (299 kn) (Foto: Zara/Carpisa)

5. Crna voli boju pudera
Najelegantniji komad za večernji look svakako je mala crna haljina. kako bi joj udahnuli svježinu najtamniju boju najbolje je spariti s bojom pudera koja se može naći na modnim dodacima poput cipela, nakita i torbi.
Hlače C&A (140 kn), bluza C&A (140 kn)
Hlače C&A (140 kn), bluza C&A (140 kn) (Foto: C&A)

6. Mornarsko plava voli žutu
Kako i sam naziv govori, mornarsko plava boja veže nas uz ljeto i more. Ova tamna i moćna boja obožava bijele prugice, a najviše će doći do izražaja ako moru dodate i pokoju zraku sunca. Plava i žuta vrlo je moćan spoj uz koji ljetna modna igra može biti jako zanimljiva.
Haljina Nordstrom (1053 kn), štikle Pura Lopez (1800 kn)
Haljina Nordstrom (1053 kn), štikle Pura Lopez (1800 kn) (Foto: Nordstrom/Karla)