Složit ćemo se da je maskara nezaobilazan dio kozmetičke torbice. Rijetki su oni koji izbjegavaju korištenje pomoćnice zahvaljujući kojoj njihove trepavice, oči pa i cijelo lice dobije jedan novi izgled.

Galerija Žena nanosi maskaru Estee Lauder Sumptuous Rebel maskara za produljivanje trepavica, 357,10 kn Maybelline Lash Sensational maskara za produljenje i punije trepavice, 69,90 kn +7 Max Factor Masterpiece maskara za produljenje i odvajanje trepavica, 109,90 kn

Ono oko čega se nećemo složiti je to koja je maskara najbolja. Naše trepavice razlikuju se po duljini, boji, gustoći, teksturi... i jednostavno ne postoji jedna maskara koja odgovara baš svima.

Što odgovara jednoj osobi, drugoj se pokaže kao potpuna katastrofa. Zato je odabir najbolje maskare često putovanje obilježeno pokušajima i promašajima.

Bitno je naglasiti i da svatko kod maskare traži jednu ili više supermoći. Netko želi dobiti volumen, nekome je najbitnije uvijanje, a netko maskarom prije svega želi produljiti trepavice.

10 tekućih pudera koji će maziti i paziti suhu kožu u hladnijem dijelu godine Žena nanosi puder Chanel Vitalumière Aqua lagani puder, 399 kn Vichy Dermablend korektivni tekući puder, 185 kn +7 MAC Studio Fix Fluid tekući puder, 329 kn

Ovaj put odlučili smo olakšati potragu ovoj posljednjoj navedenoj skupini. Zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili njih deset koje rade odličan posao kada je u pitanju produljenje trepavica. Možda se među njima krije i vaša nova maskara.

Max Factor Masterpiece maskara za produljenje i odvajanje trepavica, 109,90 kn Max Factor Masterpiece maskara za produljenje i odvajanje trepavica, 109,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Naj Oleari maskara za uvijanje i produljivanje, 165,90 kn Naj Oleari maskara za uvijanje i produljivanje, 165,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Essence Lash Like a Boss maskara za produljenje i punije trepavice, 32,90 kn Essence Lash Like a Boss maskara za produljenje i punije trepavice, 32,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju