Oskarovski crveni tepih rezerviran je za sjajne i manje sjajne modne trenutke, ali je i mjesto na kojem imamo priliku gledati omiljene holivudske parove u njihovim najsvečanijim izdanjima.

Prekrasne haljine u kombinaciji sa savršeno krojenim odijelima ni ove godine nisu izostali s crvenog tepiha.

Glumica Scarlett Johansson i njezin partner Colin Jost na crveni tepih donijeli su dašak starog Hollywooda. Dok je ona blistala u haljini boje šampanjca modne kuće Oscar de la Renta, Jost je nosio klasični crni smoking.

Slika nije dostupna Ma, carica! Potez Jane Fonde na Oscarima zasjenio i haljinu staru šest godina

Slika nije dostupna 10 holivudskih dama koje su "fulale" s izborom haljine na Oscarima

Odlično su izgledali i Adam Driver i Joanne Tucker. Njihova veza počela je za vrijeme fakultetskih dana, a svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Međutim, kada trebaju zasjati na crvenom tepihu, znaju kako to učiniti.

Rami Malek na dodjelu je stigao u crnom od glave do pete, a crno-bijela kombinacija njegove partnerice Lucy Boynton savršeno se uklopila u cijelu priču.

Natalie Portman i Benjamin Millepied redovito imaju svoje mjesto na listi najbolje odjevenih parova, a Tom Hanks i Rita Wilson uvijek su rado viđen par na crvenom tepihu.

Ove godine glumac je bio jako markantan u crnom odijelu s leptir-mašnom, a Rita je oduzimala dah u svjetlucavoj bež haljini.

U našoj galeriji pogledajte spomenute, ali i druge najbolje odjevene parove na dodjeli Oscara zbog kojih i sami poželimo zasjati u najsvečanijim toaletama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju