Oskarovski crveni tepih rezerviran je za sjajne i manje sjajne modne trenutke, ali je i mjesto na kojem imamo priliku gledati omiljene holivudske parove u njihovim najsvečanijim izdanjima.

Galerija

Prekrasne haljine u kombinaciji sa savršeno krojenim odijelima ni ove godine nisu izostali s crvenog tepiha.

Glumica Scarlett Johansson i njezin partner Colin Jost na crveni tepih donijeli su dašak starog Hollywooda. Dok je ona blistala u haljini boje šampanjca modne kuće Oscar de la Renta, Jost je nosio klasični crni smoking.

Odlično su izgledali i Adam Driver i Joanne Tucker. Njihova veza počela je za vrijeme fakultetskih dana, a svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Međutim, kada trebaju zasjati na crvenom tepihu, znaju kako to učiniti.

Adam Driver i Joanne Tucker.
Adam Driver i Joanne Tucker. (Foto: Getty Images)

Rami Malek na dodjelu je stigao u crnom od glave do pete, a crno-bijela kombinacija njegove partnerice Lucy Boynton savršeno se uklopila u cijelu priču.

Natalie Portman i Benjamin Millepied redovito imaju svoje mjesto na listi najbolje odjevenih parova, a Tom Hanks i Rita Wilson uvijek su rado viđen par na crvenom tepihu.

Natalie Portman i Benjamin Millepied
Natalie Portman i Benjamin Millepied (Foto: Getty Images)

Ove godine glumac je bio jako markantan u crnom odijelu s leptir-mašnom, a Rita je oduzimala dah u svjetlucavoj bež haljini.

Vi odlučujete: Jesu li se zvijezde bolje odjenule za dodjelu ili oskarovski party?

U našoj galeriji pogledajte spomenute, ali i druge najbolje odjevene parove na dodjeli Oscara zbog kojih i sami poželimo zasjati u najsvečanijim toaletama.

Finneas i Claudia Suleweski
Finneas i Claudia Suleweski (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju