Bez obzira na to je li ključ vašeg orgazma dodirivanje klitorisa, G točke ili kombinacija penetracije i klitoralne stimulacije, za vas postoji poza koja garantira eksplozivni vrhunac

1. Orgazam direktnom stimulacijom klitorisa.  Za direktnu stimulaciju najbolje su poze u kojima je osiguran lak pristup klitorisu.

To će vam omogućiti ‘jahača’ poza u kojoj žena sjedi na partneru ili poza ‘licem u lice’. U obje poze vi ili vaš partner imate slobodne ruke za dodirivanje klitorisa.

2. Orgazam stimulacijom G točke. Najpoznatija erogena zona unutar vagine je G točka na prednjoj strani gornjeg ‘zida’ vagine. Nalazi se na dubini između 5 i 8 centimetara i zbog toga je penetracija sjajna tehnika njezine stimulacije.

Poze koje omogućuju duboku i laganu penetraciju su pseća poza i ‘obrnuta jahačica’ u kojoj žena sjedi na partneru, ali mu je okrenuta leđima i sama kontrolira dubinu i kut penetracije. Provjerite koje su poze ženama omiljene.

3. Orgazam simultanom penetracijom i klitoralnom stimulacijom. Mnogim ženama za orgazam je potrebna jednaka ‘količina’ penetracije i stimulacije klitorisa tijekom seksa. U ovom slučaju eksplozivni vrhunac najlakše se postiže takozvanom tehnikom koitalnog usklađivanja, unaprijeđenom misionarskom pozom.

Nakon penetracije, žena skuplja noge (ispružene) i pozicionira ih između nogu partnera. Na ovaj način partner tijelom i penisom stvara trenje i pritisak koji ravnomjerno stimulira klitoris tijekom penetracije. Saznajte koje 3 poze u seksu muškarci naprosto obožavaju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju