Vrijeme blagdana i adventa neopisivo je čarobno i nama je, kao i mnogima, jedno od najljepših razdoblja u godini.

 

Galerija AVON poklon setovi - 6 AVON poklon setovi - 5 AVON poklon setovi - 4 +2 AVON poklon setovi - 3

Osim što uživamo u pravoj raskoši lampica i ukrasa koje krase naš grad, s obzirom na manjak mogućnosti odlaska s prijateljima na omiljenu vruću čokoladu, kuhano vino, vrući čaj s cimetom nerijetko se nađemo u bespućima YouTubea. Tamo provodimo vrijeme tražeći inspiraciju za poklone, kićenje stana ili jelke, u potrazi smo za novim receptima ili pak puštamo prigodne pjesme koje će nas ufurati u božićno raspoloženje.

 

Upravo smo tamo naletjeli na preslatku Ivanu Panek, hrvatsku blogericu, YouTubericu i Insta-curu koja je mnogo više od ovoga.

Ivana, nekima možda poznatija kao beautyart005, od kada pamti za sebe oduvijek uživa u šminkanju, otkrivanju noviteta te dijeljenju savjeta. Započela je svoju karijeru prije pet godina i polako je gradila svoj brend.

Započela je otvaranjem profila na Instagramu te je nakon toga počela pisati blog, a naposljetku je zaplovila i YouTube vodama. Danas ima gotovo 8 tisuća pratitelja na Instagramu, na YouTubeu joj je malo potrebno do impresivne brojke od 15 tisuća, a blog je i nakon pet godina pisanja – još uvijek posjećen i čitan!

 

Ono po čemu se ističe od drugih djevojaka u svom polju, ističe, poseban je odnos koji gradi s pratiteljima te ne postoji komentar na koji neće odgovoriti. Upravo zbog njezinog pristupačnog i otvorenog karaktera mnoge se djevojke i žene mogu poistovjetiti s njom te se s njima nerijetko stvaraju i online prijateljstva.

Da zna potrebe svojih fanova i odgovara na njihove nedoumice, pokazala je u videu u kojem je dala mnoštvo ideja što dragoj osobi pokloniti za blagdane. S obzirom na to da je veliki zaljubljenik u AVON-ov asortiman, u svojoj je posljednjoj objavi na YouTube kanalu izdvojila 10 najboljih poklona iz njihova posljednjeg kataloga, koji će obradovati i one najzahtjevnije, a mnogima će dati ideju i skratiti muke.

 

Ivana je u posljednjih godinu dana postala velik zaljubljenik u njihovu kozmetiku te ne krije oduševljenje kada zna da isto može podijeliti i s drugima na svojim društvenim mrežama.

AVON poklon setovi - 2 AVON poklon setovi - 2 Foto: AVON


Ona je, kao prava ambasadorica, svojevrsna podrška brendu i širi korisne informacije, isto tako predstavlja novitete koji se nalaze u novom katalogu, ali i javlja kada možemo uhvatiti neko dobro sniženje, te ju i zbog toga vrijedi pratiti.

Što joj se najviše svidjelo u prosincu te koje prijedloge za Božić ima, možete pogledati u njezinu novom videu, a sve AVON-ove proizvode možete pronaći na linku.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom AVON po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju