Plastične vrećice za dućan koje se gomilaju i stoje nagurane u ladici prizor je poznat mnogima. No to će se promijeniti jer našli smo genijalan trik koji će vam pomoći da plastične vrećice zauzimaju minimalno prostora i da vam uvijek budu pri ruci

Ne znate kako posložiti nagomilane plastične vrećice tako da zauzimaju što manje prostora i da su vam uvijek pri ruci?

Otkrivamo vam najbolji način kako da posložite plastične vrećice tako da ih uvijek možete naći kada idete u trgovinu pa ne morate kupovati novu vrećicu (čime štedite novac, a i pomažete u očuvanju okoliša) i u bilo kojoj drugoj situaciji kada vam zatrebaju.

Sve što vam treba je prazna kutija od papirnatih maramica u koju jednu po jednu slažete vrećice na način da prvu vrećicu preklopite po duljini tako da bude kompaktnija, umetnete kroz otvor kutije i zatim kroz njene ručke provučete drugu vrećicu, ugurate u kutiju te po jednakom principu nastavite slagati vrećice sve dok i posljednja nije u kutiji.

Najpraktičnije slaganje plastičnih vrećica pogledajte u videu od 32 sekunde.


Plastična vrećica praktična je za bezbroj stvari, pa koristi i kod produljivanja vijeka trajanja najlonki. Najlonke stavite u plastičnu vrećicu i spremite u hladnjak, a pročitajte što dalje morate napraviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju