Vjenčana fotografkinja Jenny Kutcher iz Fort Atkinsona u Wisconsinu došla je u centar medijskog interesa kada su je zbog izgleda počeli opsjedati ljudi na njezinu profilu na Instagramu.

Ova 29-godišnjakinja imala je poremećaje u prehrani te je otvorila profil na Instagramu kako bi bilježila proces prihvaćanja vlastitog tijela.

Osim savjeta za zdrav život, Jenny je na toj društvenoj mreži često objavljivala fotografije sa suprugom i trenerom fitnessa Drewom Kutcherom.

Nažalost, taj tip fotografija nadahnuo je neke pojedince da joj počnu slati neugodne poruke.

 

A post shared by Drew Kutcher (@kickingitwithkutch) on


Netko mi je jednom poslao privatnu poruku i rekao da ne može vjerovati da sam uspjela uhvatiti tako zgodnog muža kao što je Drew Kutcher. Da budem iskrena, to me uznemirilo, priznala je Jenny na Instagramu te je odlučila odgovoriti trolovima.

Nesigurnosti vezane uz moje tijelo djelomično potječu od činjenice što sam udana za 'Gospodina sa savršenim pločicama na trbuhu'. Zašto bih ga ja, žena s oblinama, mogla dobiti? Kada razmišljam o tome, osjećam se da ga ne zaslužujem.

Onda se sjetim da je taj muškarac prihvatio svaku moju oblinu, krivinu, kilogram i aknu te me u zadnjih deset godina stalno podsjećao da sam prekrasna i da moji unutarnji dijalozi ne vrijede.

 

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Stoga da, moja se bedra dodiruju, ruke su mi velike, a stražnjica mi je neravna. No odabrala sam muškarca koji se zna nositi s tim. Ja sam više od svojeg tijela, i on je, i vi ste. Prava ljubav ne mjeri se veličinom nečijeg tijela.

Ovaj je post objavila uz zajedničku fotografiju sa suprugom u kupaćem kostimu na plaži koji je u svega nekoliko tjedana prikupio više od 130 tisuća lajkova te brojne pozitivne komentare.

 

 

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on


Vas dvoje izgledate prekrasno i presretno zajedno. Ničije mišljenje ne vrijedi više od vašega. Želim vam sretan život, samo je dio tih komentara.

Mlada instagramerica danas ima gotovo pola milijuna obožavatelja na toj društvenoj mreži, a želja joj je nadahnuti žene da nađu svoje savršene partnere.

Želim biti primjer ženama koje će čekati da pronađu muškarca koji ih voli i prihvaća bez obzira na mane. Drew je takav muškarac, bio je uz mene i volio me kako se mijenjalo moje tijelo i bez obzira na konfekcijski broj koji sam nosila.

 

 

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju