Noćni friz naziv je revijskog događaja koji se u najljepšem gradu na Dravi tradicionalno odvija devetu godinu zaredom.

Najbolji osječki frizeri, kozmetičari, krojači i zlatari udružuju svoje snage i ujedinjuju svoju kreativnost kako bi sa svojim klijentima i sugrađanima podijelili vlastitu viziju umjetnosti koju žive.

Ako se barem na trenutak želite vratiti u bajkovito doba kraljeva i princeza ili doživjeti glamur modnih i frizerskih kreacija, ne propustite ovogodišnju reviju koja će održati 7. prosinca u prekrasnom prostoru osječke dvorane Sporthouse, s početkom u 19 sati.

Inicijalno zamišljena kao promocija trendova i nesvakidašnjih maštovitih frizerskih kreacija, ideja Noćnog friza tijekom godina se razvila u tradicionalnu manifestaciju koja, zahvaljujući fantastičnom programu i velikom odazivu osječkih obrtnika, okuplja velik broj istinskih ljubitelja umjetnosti.

Relevantnost manifestacije koja spaja osječke obrtnike prepoznali su Grad Osijek i Udruženje Obrtnika Osijek koji su, zajedno s profesionalnim frizerskim brendom Schwarzkopf Professional, podržali inicijativu koja već gotovo desetljeće plijeni pažnju osječkih građana i oduševljava sve generacije.
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju