Ovakav poklon za 20. rođendan Yuma Hasegawa sigurno nije očekivao. Njegovi roditelji odlučili su ga iznenaditi – pismom ostavke. Obavijestili su ga da je njihovim roditeljskim dužnostima došao kraj, a on službeno postaje odrasla osoba. U skladu s tim objasnili su mu što ga očekuje u životu

Yuma Hasegawa zauvijek će pamtiti iznenađenje koje su mu roditelji priuštili za 20. rođendan. Naime, odlučili su mu pokloniti 'otkaz' na mjesto njegovih odgajatelja. Srećom, u pitanju je bila samo šala, a njihova 'stroga' ostavka koju je Yuma objavio na društvenim mrežama nasmijala je roditelje diljem svijeta.

'Sretan 20. rođendan!

Obavijest o isteku usluga odgoja djece.

Yuma Hasegawa zauvijek će pamtiti iznenađenje koje su mu roditelji priuštili za 20. rođendan. Naime, odlučili su mu pokloniti 'otkaz' na mjesto njegovih odgajatelja.

Dana 4. listopada 2015. godine tvoj otac, Yoshikazu Hasegawa, i majka, Chiaki Hasegawa, obavili su dužnost odgoja svog djeteta.

Molimo te da u nastavku svog života postaneš pristojan i odgovoran član društva, poput tvojih roditelja. Ako nastaviš živjeti u kući obitelji Hasegawa, molimo te da doprinosiš mjesečnom uplatom od 20.000 jena (1.100 kuna) za stanarinu, režije i troškove prehrane. Ukoliko zatražiš pozajmicu od svojih roditelja, bit će ti zaračunate kamate.

Što moraš znati sa navršenih 20. godina:

1.Sada možeš kupovati alkohol i cigarete. Nemoj voziti dok si pod utjecajem

2.Ako počiniš zločin, tvoje lice i ime biti će prikazano na televiziji i u novinama. Imat ćeš trajni policijski dosje.

3.Možeš se oženiti bez pristanka svojih roditelja. Međutim, oni možda neće emotivno prihvatiti tvoju ženu kao svoju snahu ako prije vjenčanja o svemu ne porazgovaraš s njima. 

4.Odgovorno razmišljaj o svojoj budućnosti i od novca koji zaradiš odvoji adekvatnu svotu za štednju.

Uživaj u životu odrasle osobe.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju