Kada ste posljednji put izgovorili neku laž? Svi mi, neki rjeđe, neki češće, slažemo, a određene laži govorimo puno češće nego druge. Donosimo listu 6 najčešćih ženskih laži

1. Ovu torbicu imam već dugo
Najčešće izgovorena ženska laž je da je nešto koštalo manje ili da je kupljeno već odavno. Ovu laž najčešće prodajemo partneru jer se jednostavno ne želimo prepirati oko vrijednosti nečega što smo stvarno željele imati. Bez obzira na to što trošimo vlastiti novac i peglamo vlastite kartice, kada izgovaramo ovu laž često opravdavamo sebe.

'Najčešće izgovorena ženska laž je da je nešto koštalo manje ili da je kupljeno već odavno'

2. Dobro sam! Nije mi ništa!
Priznajemo, nama je uvijek nešto. Nešto analiziramo, nešto nas muči, u nekoj smo dilemi ili samo želimo više pažnje. Ženski mozak radi poput najbržih procesora i otvoreno je najmanje dvije tisuće tabova paralelno u browseru.

3. Boli me glava
A kad imamo partnera često nas boli glava. Može on izgledati kao Apolon, ali tableta za tu glavobolju još nije smišljena. No, to ne znači da nam se frajer ne sviđa - znači samo da nam se baš ne valja po plahtama. Pročitajte i 7 "kompleksa" o kojima muškarci najčešće lažu.

4. Krenula sam (a zapravo smo još doma)

Nismo krive! Te kazaljke na satu jednostavno vode tajnu misiju protiv nas.

5. Nisam ljubomorna
Možda i nismo, ali najčešće glumimo da nismo. Ali ako nema baš nimalo ljubomore kada partnera pogleda druga žena, možda njoj baš i nije toliko stalo. Doznajte i koji znakovi horoskopa gotovo nikada ne lažu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju