Još se zbrajaju dojmovi nakon odigrane jučerašnje utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru u kojoj je Hrvatska pobijedila reprezentaciju Maroka i osvojila brončanu medalju.

Galerija Luka Modrić u zagrljaju s ocem Stipom Luka Modrić čvrsto je zagrlio oca koji je bio preplavljen emocijama Luka Modrić s ocem nakon utakmice +1 Luka Modrić s ocem

Nakon isteka 90 minuta (i šest minuta nadoknade) hrvatski reprezentativci odmah su pohrlili jedni drugima u zagrljaj, ali i na tribine, gdje su ih čekale njihove obitelji.

Pred desecima tisuća posjetitelja i stotinama fotografa iz cijelog svijeta Vatreni su podijelili svoju sreću i ushit s najmilijima. Izmjenjivale su se puse i čvrsti zagrljaji sa suprugama, djevojkama i djecom. Najponosniji na tribinama bili su pak roditelji Vatrenih.

Svjetski fotografi zabilježili su i čvrst zagrljaj između Luke Modrića i njegova oca Stipe, koji nije mogao sakriti emocije koje su ga preplavile zbog novog velikog uspjeha njegova sina i cijele nogometne reprezentacije.

Luka Modrić čvrsto je zagrlio oca koji je bio preplavljen emocijama Luka Modrić čvrsto je zagrlio oca koji je bio preplavljen emocijama (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Prisjetimo se, životni put hrvatskog kapetana nije bio lak, no njegov otac bio mu je uvijek velika podrška.

U ratnom razdoblju obitelj Modrić bila je prisiljena živjeti u jednom zadarskom hotelu kao izbjeglice. Iako nisu imali mnogo novca, otac Stipe uspio je svoga Luku upisati na nogomet. Ostalo je, kažu, povijest.

Kao da nema 46 tisuća gledatelja: Tako sladak trenutak između tate Luke i kćeri Luka Modrić Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija +6 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3

Kakav ponos, kakva sreća! Fotografije Vatrenih i njihove djece kao najljepša uspomena za obiteljski album Hrvatski nogometaši s djecom nakon dodjele medalja Vatreni s djecom Vatreni s djecom +13 Luka Modrić i kći Sofija

Kako je hrvatski kapetan slavio pobjedu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta, a više informacija o ovom velikom uspjehu potražite na portalu Gol.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju