Za svoj prvi posjet Nacionalnom kazalištu u Londonu u službi kraljevskog pokrovitelja koju je preuzela od kraljice Elizabete II, Meghan Markle izabrala je ženstvenu kombinaciju od glave do pete u istoj nježnoj nijansi.

Galerija Meghan Markle u najdražim štiklama - 3 Meghan Markle u najdražim štiklama - 5 Meghan Markle u najdražim štiklama - 4 +5 Meghan Markle u štiklama brenda Aquazzura koje je nosila i na zarukama  

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle u kazalište je stigla u bež-blijedo ružičastoj kombinaciji. Izabrala je kostim s potpisom Brandona Maxwella sačinjen od sakoa i haljine koja je pažnju stavila na trudnički trbuščić 37-godišnje vojvotkinje.

Za posjet Nacionalnom kazalištu u Londonu Meghan Markle izabrala je iste štikle koje je nosila na zarukama 2017. godine



Lepršavi donji dio haljini daje poseban šarm, ali najupečatljivije ipak su bile Meghanine štikle, iste one koje je nosila na objavi zaruka s princem Harryjem u studenom 2017. godine.

Meghan Markle u najdražim štiklama - 6 Meghan Markle u kostimu Brandona Maxwella i štiklama brenda Aquazzura (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Model štikli nazvan Matilde talijanskog brenda Aquazzura izrađen je od brušene kože te ima potpeticu od 10,5 cm, a Meghan ih je prvi put u javnosti nosila u rujnu 2016. godine. Stajling je upotpunila s clutch torbicom Caroline Herrere.

S obzirom na to da je vojvotkinja ove cipele nosila na zarukama, za pretpostaviti je da ih nikada neće izbaciti iz garderobe i da će ih zauvijek čuvati kao podsjetnik na taj važan dan.

Meghan Markle i princ Harry na objavi zaruka u studenom 2017. godine Meghan Markle i princ Harry na objavi zaruka u studenom 2017. godine (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju