Ako ste osoba koja otvoreno izražava emocije, ako ste jako osjetljivi, ako su vam suze uobičajen način izražavanja emocija... lako je moguće da se nalazite na popisu najemotivnijih horoskopskih znakova.

Određeni horoskopski znakovi poznati su, naime, po emotivnoj prirodi i tendenciji da zaplaču lakše od drugih. Radi se o osjetljivim, empatičnim osobama koje su često preplavljene emocijama.

Astrolozi su izdvojili tri znaka koja zauzimaju sam vrh liste najemotivnijih horoskopskih znakova.

Rak

Rakovi su daleko najemotivniji horoskopski znak zbog čega se nalaze na prvom mjestu ovog popisa. Jako su intuitivni i empatični te jako osjetljivi na emocije drugih. Kada se nešto događa osobi koju voli, rak će zaplakati. Istovremeno, rakovi su i jako nostalgični pa često puste suzu dok razmišljaju o nekim sretnim trenucima iz prošlosti. U svakom slučaju oni imaju istaknuto mjesto na ovom popisu.

Riba

Ribe nikako ne žele da drugi ljudi budu povrijeđeni zbog čega često velik dio tereta preuzimaju na sebe. Rade mnoge stvari na svoju štetu s ciljem da drugima bude dobro. Sklone su tome da ih emocije preplave, a njihov idealni svijet izgleda tako da u njemu nema mjesta za surovu životnu stvarnost. Čine sve u svojoj moći da zaštite druge od baš svega.

Škorpion

Horoskopski škorpioni su intenzivni, stravstveni pojedinci koji se ne boje pokazati svoje emocije. Jako su osjetljivi na kritiku i odbijanje, ali su istovremeno i jako suosjećajni i tuđu bol osjećaju kao svoju vlastitu. Suze im nisu strane.

Svibanj Mjesečni horoskop: Kakvi preokreti očekuju vaš znak u svibnju?

Scena iz serije Uvod u anatomiju Oni nas vole, paze i maze: Ovo su tri najbrižnija horoskopska znaka

Margot Robbie Tri horoskopska znaka koja bez problema mogu reći - ne

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju