Vjenčani album jedna je od najljepših uspomena tog posebnog dana, no mladenka Jaclyn Ying iz Singapura dobila je fotografije koje su više noćna mora nego lijepa uspomena

Za svoje vjenčanje Jaclyn Ying i njen suprug unajmili su profesionalnog fotografa, no prema fotografijama koje su dobili prije bi se reklo da ih je snimio najveći amater. Dvadesetak očajnih fotografija sa svoga vjenčanja Jaclyn je objavila na Facebooku, a u tri dana ovaj album bizarnih i neprofesionalnih fotografija podijeljen je više od 19.400 puta.

Mladenka iz Singapura na Facebooku je objavila grozomorne fotografije sa svoga vjenčanja koje su do sada podijeljene preko 19.400 puta

'Što napraviš kada napokon dobiješ fotografije sa svoga vjenčanja i potpuno se razočaraš? Naljutiš se? Da. Pustiš nekoliko suza? Da. Objaviš neke od najboljih (od najgorih) na društvenoj mreži za zabavu? Apsolutno!', napisala je ova mladenka iz Singapura uz fotografije. Pročitajte i što mladenke ne bi trebale objavljivati na društvenim mrežama.

Jaclyn i njen suprug kupili su vjenčani paket u 'prilično respektabilnom' salonu vjenčanica koji je uključivao i fotografa. Pogledali su prijašnje fotografije i zaključili da su prilično dobre. No, na dan njihova vjenčanja fotografu očito nije išlo jer je krajnji produkt bio zaista loš.

Fotografije su loše obrađene, snimane iz loših kutova i u krivim trenucima. Tako se na fotografiji na kojoj Jaclyn popravlja frizuru vidi prljavo ogledalo, na jednoj mladenka preokreće očima dok joj mladoženja pomaže obuti cipele, na drugoj je gošća koja se strašno dosađuje na svadbi, itd.

Chung Siew Hog, vlasnik salona vjenčanica preko kojeg su Jaclyn Ying i njen suprug unajmili fotografa, ispričao se mladencima. Objasnio je da je njihova praksa mladencima poslati sve fotografije koje su snimljene, pa i one loše, te dodao kako se nada da im se preostalih 800 fotografija sviđa.

Možemo samo nagađati kako izgleda tih 800 navodno dobrih fotografija, a u foto galeriji možete pogledati fotografije vjenčanja kakve ne želi ni jedna mladenka. A pogledajte i mladenku kojoj bi većina muškaraca stisnula ruku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju