Ispijanje kave je savršeni jutarnji ritual, a ukusni cappuccino s ekstra zimskim dodacima je IT napitak ove zime

 Možete li zamisliti idealno zimsko jutro? Snijeg na prozoru, topla dekica, slobodan dan i neizostavna šalica najbolje kave koju ste probali. Uz velik izbor kofeinskih napitaka danas nije teško pronaći nešto prema vlastitom ukusu. Volite li više brzi espresso ili radije uživate u dugom ispijanju capuccina, izbor je vaš. Kod kave je bitno da uživate u okusu svog napitka, da vas razbudi i da možete kvalitetno započeti dan ili da uz svoju šalicu toplog napitka napravite malu dnevnu pauzu. Vrijeme za kavu bi vam trebalo predstavljati vrijeme za odmor, za promišljanje, za kreiranje nekih novih ideja. Zato ona ne smije biti ništa manje nego odlična.

Odličnu kavu od sada možete pripraviti i u udobnosti vlastitog doma, a Philipsov fenomenalni i jednostavan za upotrebu aparat vam to i omogućuje. Automatski aparat LatteGo je idealan odabir svakog modernog čovjeka koji na brz i jednostavan način želi dobiti najbolji finalni proizvod, u ovom slučaju fantastičnu kavu i najklasičniju izvedenicu cappuccino.

Pripremite veću šalicu i postavite je ispred aparata za kavu, u dodatak LatteGo ulijte svježe mlijeko koje će proizvesti najfiniju glatku mliječnu pjenu, pričekajte desetak sekundi i vaš cappuccino je gotov! No, otkrit ćemo vam još jednu malu tajnu – pjenušavi napitak će biti još bolji ako mu dodate malo vanilije i cimeta. Postići ćete savršeni okus kave, ali ćete i brže sagorijevati masnoće zahvaljujući cimetu. Savršeni zimski cappuccino koji ćete pripraviti u udobnosti vlastitog doma postat će idealna izlika svih vaših prijatelja da vas posjete i provedu vrijeme s vama. Uživajte u zimi, kavi i društvu!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju