Želite li proći s minimalnim troškovima za maturalnu večeru, možete se poslužiti trikom američkih maturantica, koje su počele nositi vintage haljine svojih mama

Nakon što je 17-godišnja Olivia Parker iz Arizone prošle godine postala viralni hit kad je za maturalnu večeru odabrala staru haljinu svoje mame, ovaj se trend počeo širiti Sjedinjenim Američkim Državama.

Odjeća se ionako neprestano vraća u modu, pa ne čudi što su brojne tinejdžerice počele istraživati ormare svojih majki kako bi pronašle nešto za sebe.

Moja mama ima izvrstan smisao za modu, pa uopće nisam bila iznenađena što je njezina haljina iz 1991. godine bila nosiva i u 2016. Bila je vrlo sretna što sam ju nosila i za svoju maturalnu večeru i da se isplatilo čuvati je sve te godine u ormaru,'
otkrila je Olivia medijima.


Ne samo da su američke maturantice ovako počele odavati počast svojim mamama i komplimentirati njihovom ukusu, nego su na taj način značajno uštedjele na troškovima za maturalnu večeru koje mogu značajno pogoditi obiteljski budžet.

Treba znati da djevojke ne posuđuju samo maturalne haljine svojih roditelja, već i modele koje su roditelji nosili na vjenčanjima, rođendanima i u drugim svečanim prilikama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju