Otvorenje Pelješkog mosta povijestan je trenutak koji će označiti spajanje krajnjeg juga Hrvatske s ostatkom Lijepe Naše. Poluotok Pelješac tako će, može se reći, doživjeti renesansu te privlačiti još veći broj gostiju i turista koji će ondje uživati na nekim od najljepših plaža na hrvatskoj obali, ali i šire.

Galerija Plaža Vučine na Pelješcu Plaža u naselju Sreser na Pelješcu Plaža Žuljana na Pelješcu +11 Plaža Vučine na Pelješcu

Nestvarno lijepo plavo more, sitni šljunak, gusti borici, zelenilo prirode - pod pelješkim suncem ljepota se nađe na svakom koraku! Nije ni čudo da se mnogi koji posjete ovaj poluotok zaljube u njega već na prvi pogled, pa je svaki posjet Pelješcu drago i prelijepo iskustvo koje se pamti.

Plaža Žuljana na Pelješcu Plaža Žuljana na Pelješcu (Foto: Privatne fotografije)

Pelješac se diči i predivnim plažama, čija ljepota zaista oduzima dah, a vole ih i naše čitateljice koje su s nama podijelile fotografije svojih najdražih plaža. Jeste li čuli za Divnu, Žuljanu, Vučine, Dingač? Upravo su to plaže na Pelješcu na kojima naše čitateljice ljetuju i čiju su ljepotu rado podijelile s nama.

Plaža u uvali Žuljana na Pelješcu Najljepše na Pelješcu: Plaže Žuljana i Vučine zbog kojih se isplati potegnuti do juga

Plaža u Ninu Jeste li već bili na njoj? Prekrasna hrvatska plaža koju jednako obožavaju odrasli i djeca

Za poluotok Pelješac danas je jedan od najvažnijih dana u povijesti, kao i za cijelu Hrvatsku, a mi ga slavimo s najljepšim fotografijama peljeških plaža naših dragih čitateljica.

Plaža na Pelješcu Plaža na Pelješcu (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju