U Los Angelesu su sinoć održane 75. po redu dodjele nagrada Emmy koje slave najbolje televizijska ostvarenja u prošloj godini.

Galerija Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

Mnoge slavne dame zablistale su na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele nagrada Emmy u večernjim haljinama slavnih dizajnera i luksuznih modnih kuća.

Suki Waterhouse mamila je pažnju u predimenzioniranoj večernjoj haljini u prepoznatljivoj crvenoj boji talijanske modne kuće Valentino koja je bila rađena po mjeri kako bi pristajala njezinom trudničkom tijelu.

Meghann Fahy u Armani Priveu Meghann Fahy u Armani Priveu (Foto: Afp)

Jessica Chastain bila je mamac za poglede u svjetlucavoj kreaciji iz Guccija koja je igrala fantastičan kontrast njezinoj narančastoj kosi i svijetloj puti.

Selena Gomez, pak, odlučila se za golu haljinu s potpisom modne kuće Oscar de la Renta, dok je Claire Danes plijenila pažnju u vintage haljini iz Balmaina.

Selena Gomez u Oscar de la Renti Selena Gomez u Oscar de la Renti (Foto: Afp)

Što su slavne dame odabrala za crveni tepih ovogodišnjih Emmyja pogledajte u našoj fotogaleriji na početku teksta, a potom dajte glas za svojeg favorita u našoj anketi.

Claire Danes u Balmainu Claire Danes u Balmainu (Foto: Afp)

Tko je nosio najljepšu haljinu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju