Glumače dive Cate Blanchett i Kate Winslet uživaju u sezoni dodjele filmskih nagrada. I dok jedna za crveni tepih bira egzotične i eklektične modne komade, druga poseže za umjerenim modnim rješenjima koje se smatraju modnom klasikom


Cate Blanchett
je modna ikona koja za crveni tepih redovito bira pomaknuta modna rješenja. Na ovogodišnjoj dodjeli britanskih nagrada BAFTA odabrala je haljinu po mjeri brenda Alexander McQueen, koji nosi ime prerano preminulog modnog genija.

Cate Blanchett na dodjeli nagrada BAFTA zasjala u neobičnoj haljini brenda Alexander McQueen, a Kate Winslet odabrala je klasiku s potpisom Antonija Berardija.

Riječ je o zanimljivom modelu čija je duga suknja napravljena od crnog perja, dok je gornji dio sastavljen od šarenih i blještećih aplikacija koje su istaknule njenu vitku figuru.

Iako australska glumačka diva rijetko kad nosi haljine ovog odvažnog modnog brenda, nije stranac kad su u pitanju 'opasna' modna izdanja koja zaslužuju zlatni kipić

S druge strane, Kate Winslet odabrala je jednostavnu večernju haljinu britanskog dizajnera Antonija Berardija čiji modni popis uključuje nešto rezerviranija dizajnerska rješenja.

Točnije, riječ je o dugoj crnoj haljini na jedno rame, koja je istaknula majčinsku figure britanske glumice i dobitnice nagrade BAFTA za najbolju sporednu žensku ulogu.

Prisjetimo se, na glamuroznim događanjima znalo se vidjeti i nešto zapanjujućih modela H&M haljina stvorene za crveni tepih.

Iako su obje glumice nakon dodjele nagrada odmah smještene na popis najbolje odjevenih dama na BAFTA-i, modni kritičari podijelili su mišljenje oko toga treba li na važnom događanju i crvenom tepihu biti odvažan u modnim izborima ili igrati ziheraški.

U našoj fotogaleriji pogledajte kakve modele bira Cate Blanchett, a kakve voli Kate Winslet.

Koja je glumica odabrala primjereniju haljinu za dodjelu 'britanskih Oscara'?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju