Dodjela filmske nagrade Oscar, 93. po redu, održat će se 26. travnja 2021. godine u Los Angelesu u ponešto izmijenjenom obliku poštujući sva pravila sigurnosti uslijed pandemije koronavirusa. No i dalje će se ponajviše govoriti o haljinama. .

Galerija Jennifer Lawrence zablistala je 2013. godine u Dior haljini Beyonce 2005. godine u Versace haljini Jennifer Lopez 2007. godine u Marchesa haljini +12 Marion Cotillard 2008. godine u Jean Paul Gaultier haljini

Pretprošle godine mnoge su zvijezde odjenule haljine srebrnog sjaja, a na popisu najbolje odjevenih našla se glumica Charlize Theron u nježno plavoj haljini s potpisom modne kuće Dior.

Njezina haljina jedna je od njih 15 u našoj galeriji u kojoj smo se prisjetili nekih od najboljih izdanja s oskarovskog crvenog tepiha u posljednjih 15 godina.

Uz ružičastu boju, istaknula se i srebrna Hollywoodom zavladale šljokice: 10 srebrnih izdanja s oskarovskog crvenog tepiha

Svoje mjesto u galeriji dobila je predivna haljina modne kuće Dior u kojoj je zablistala Jennifer Lawrence, ali i elegantno Versaceovo izdanje Angeline Jolie iz 2012. godine koje je pomalo ostalo u sjeni njezine izbačene noge.

Julia Roberts Julia Roberts: Iglene štikle u kojima se zgodna žena rijetko kad viđa

Među najbolje odjevenima 2014. godine bila je glumica Lupita Nyong'o, koja je oduševila u svjetloplavoj haljini modne kuće Prada, a 10 godina ranije, 2004. godine Charlize Theron oduševila je svojom pojavom u elegantnoj Guccijevoj haljini.

Dok s nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnje kreacije, uživajte u prizorima u fotogaleriji.

  Mila Kunis 2011. godine Elie Saab Couture haljini Mila Kunis 2011. godine Elie Saab Couture haljini (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju