Nakon gotovo tri godine odgađanja, napokon je održana premijera akcijskog filma "Top Gun: Maverick", nastavka kultnog blockbustera redatelja Tonyja Scotta iz 1986. godine u kojem Tom Cruise glumi pilota Petea Mavericka Mitchella.

Galerija Eliza i Amelia Spencer u Cannesu Amelia i Eliza Spencer zablistale su u Cannesu Amelia i Eliza Spencer +4 Nikki i Brie Bella

Premijera je originalno zakazana za ljeto 2019. godine, a zatim prebačena na 2020. zbog dodatnog snimanja kompleksnih scena leta i post-produkcije. Planove studija Paramount Pictures koji distribuira film potom je pomutila pandemija, ali premijera je naposljetku zakazana za 18. svibnja 2022. godine na Filmskom festivalu u Cannesu.

Uzbuđena filmska ekipa na čelu s Tomom Cruiseom prošetala je Croisetteom, legendarnom festivalskom promenadom, ali kako to obično biva u Cannesu – na crvenom tepihu uvijek se nađe netko tko će barem nakratko u drugi plan baciti i najveće zvijezde.

Ovaj put to su bile Lady Amelia i Lady Eliza Spencer, nećakinje neprežaljene princeze Diane.

Eliza i Amelia Spencer u Cannesu Eliza i Amelia Spencer u Cannesu (Foto: Profimedia)

Kćeri Dianina brata Charlesa Spencera britanski magazin Tatler nedavno je proglasio najljepšim i najelegantnijim sestrama blizankama na društvenoj sceni.

Lijepe 29-godišnjakinje kažu kako je njihova sestrinska povezanost nesalomljiva. Volimo raditi iste stvari i imamo isti krug prijatelja. Imati blizanku je nešto što se ne da s ničim usporediti. Garantirano uvijek uz sebe imate svoju najbolju prijateljicu, kazala je za Tatler Amelia koja je na kansku premijeru došla u elegantnoj crnoj asimetričnoj haljini s plisiranim detaljima.

Eliza se odlučila za glamurozniju varijantu haljine te odabrala model Alberte Ferreti ukrašen blještavim cirkonima, s visokim prorezom i otvorenim leđima.

Zavirite u galeriju i pogledajte još slavnih blizanki koje slove kao najljepše u zabavnoj industriji.

Amelia i Eliza Spencer Amelia i Eliza Spencer (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju