U proizvodnji zabavnih televizijskih sadržaja Turska jedva da ima konkurenciju, a u prilog popularnosti turskih TV uspješnica ide i činjenica da su godinama rado gledane i u Hrvatskoj.

Galerija

Osim dramatičnih zapleta, među ljubiteljicama turskih serija česta tema razgovara su i glumci i glumice koji se u njima pojavljuju, a koji vrlo često oduzimaju dah i svojom posebnom ljepotom.

Glumica o kojoj se posljednih mjeseci najviše pričalo je Tuba Büyüküstün. Ova ljepotica se, naime, priključila postavi serije "Ambasadorova kći" koja se prikazuje i na Novoj TV, a u kojoj se zamijenila glumicu Neslihan Atagul.

Zaljubljenici u turske serije pamte je i po ulogama u serijama "Asi" i "Ljubav i novac", a dok se gledateljice u Hrvatskoj privikavaju na novu Sandžarovu (Engin Akyurek) fiksaciju, mi smo se prisjetili još nekih turskih ljepotica.

U nastavku teksta izdvojili smo deset dama čija ljepota nije mogla ostati neprimijećena na malim ekranima, a u našoj anketi na kraju imate priliku odabrati i vašu favoritkinju.

1. Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün
Tuba Büyüküstün (Foto: Afp)

2. Bergüzar Korel

Bergüzar Korel
Bergüzar Korel (Foto: Afp)

3. Asli Enver

4. Neslihan Atagül

Neslihan Atagül
Neslihan Atagül (Foto: Afp)

5. Meryem Uzerli

Meryem Uzerli
Meryem Uzerli (Foto: Guliver Image)


6. Ebru Şahin

Ebru Şahin
Ebru Şahin (Foto: Profimedia)

7. Fahriye Evcen

Fahriye Evcen
Fahriye Evcen (Foto: Guliver Image)

8. Cansu Dere

Cansu Dere
Cansu Dere (Foto: Guliver Image)

9. Deniz Baysal

10. Beren Saat

Beren Saat
Beren Saat (Foto: Guliver Image)

Ankete

(8708) Tko je vama najljepša turska glumica?

rezultati povratak glasova7090
rezultati