Predstavljamo vam pet kraljica ljepote iz Češke i Hrvatske koje su bile poznate prije nego što su upoznale svoje muške polovice. Kada bi danas bio dvoboj ljepote, koje bi dame odnijele pobjedu?

SUPRUGE ČEŠKIH NOGOMETAŠA

Renata Langmannova je djevojka češkog reprezentativca Martina Fenina, koja je bila Miss Češke 2006. godine. Radila je kao manekenka, te snimala sve jače kampanje u svojoj zemlji, od čega se posebno ističe ona za brendove Guess, Triumph i Lormar. Renata nije samo lijepo lice, već i poslovna žena koja je diplomirala s Poslovne akademije u Vyskovu 2012. godine.


Najljepšom damom u Češkoj 2012. godine, pak, proglašena je Tereza Chelebovska koja je zaručnica češkog reprezentativca Pavela Kadarebeka. Prekrasna crnka trenutno je trudna s njihovim prvim djetetom koje par nestrpljivo očekuje.

 

A photo posted by Pavel Kadeřábek (@pavel_kader) on

Radka Kocurova je model i televizijska voditeljica koja je otela srce kapetana češke reprezentacije Tomaša Rosickyja. Lijepa mama trogodišnjeg Tomaša juniora više se na bavi modnim poslom, ali i dalje privlači pažnju svojom decentnom ljepotom.

 

A photo posted by Familledesport (@familledesport) on


Klarka Necid je lijepa supruga češkog nogometaša Tomaša Necida, koju su svjetski mediji počeli svrstavati i na popis najljepših žena nogometaša na Euru 2016.

 

A photo posted by Klarka Necid (@klarkanecid) on

Supruga vratara Petra Čechova također privlači mnogo pažnje gdje god se pojavi. Zgodna Martina je ponosna majka dvoje djece koja je u braku s čeških reprezentativcem punih 13 godina.

SUPRUGE HRVATSKIH NOGOMETAŠA

Hrvatske žene i djevojke nogometaša svojom ljepotom mogu konkurirati navedenim damama, iako se rijetko kada pojavljuju u javnosti.

Ivana Gugić je zaručnica hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, i kraljica Hrvatske 2014. godine. Lijepa Metkovčanka prošle je godine rodila i njihovo prvo dijete – sinčića Davida koje zajednički odgajaju u Ukrajini, gdje hrvatski branič igra za klub Dinamo Kijev.


Zbog ljubavi se odrekla posla u modi, no unatoč tome uživa više nego ikada ranije. Strastan poljubac hrvatskog para nakon pobjede Hrvatske nad Turskom u prvom dijelu natjecanja ovogodišnjeg Eura, oduševio je hrvatske obožavatelje, ali i svijet.

Na ljestvicama najljepših dama hrvatske glazbene scene redovito se nalazi i Franka Batelić. Djevojka hrvatskog braniča Vedrana Ćorluke, i jednog od najpoželjnijih domaćih reprezentativaca, dobro je poznata ljubiteljima pop glazbe s obzirom da se pjevanjem bavi od najranijeg djetinjstva.

Ne treba zaboraviti ni atraktivnu Kaštelanku Anu Kurobasu, 27 godina staru djevojku Duje Čopa, koja je bila prva pratilja Miss Universe 2008. godine, a koja je najveća obožavateljica hrvatskog nogometnog napadača.

 

A photo posted by Duje Čop (@dujecop) on


Vanja i Nikola Kalinić u braku su već devet godina, a posebno su ponosni na svojeg sinčića Matea. Lijepa dama s Pelješca rijetko kad se pojavljuje u javnosti, no dovoljno je pogledati njen Instagram profil da se vidi kako je riječ o ženi istančane ljepote.

Svojom ljepotom svim navedenim damama može parirati i prekrasna studentica ekonomije Izabel Andrijanić, koja je zaručena za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.  

Čije žene zaslužuju pobjedu u okršaju ljepote?

glasova:

A sve što vas zanima o Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj možete pročitati na portalu Gol.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju