Na premijeri filma "Slučajni detektivi 2" redatelja Jeremyja Garelicka održanog u Los Angelesu u ožujku ove godine Jennifer Aniston zablistala je u kratkoj haljini Ateliera Versace.

Galerija Jennifer Aniston i Adam Sandler su prijatelji već 30 godina Jennifer Aniston i Adam Sandler na premijeri filma Slučajni detektivi 2 u Los Angelesu Adam Sandler ljubitelj je ležernog načina odijevanja +4 Adam Sandler kada se odijeva sam i kada mu pomeže stilist

Glavni glumac filma "Slučajni detektivi 2" Adam Sandler na premijeri se pojavio u gornjem dijelu trenirke ispod koje je provirivala ružičasta košulja s havajskim uzorkom, a spario je te komade s udobnim hlačama i chunky tenisicama u tirkiznoj boji.

Kada je Jennifer Aniston spazila u čemu se njezin kolega iz filma pojavio na crvenom tepihu, pred fotografima i okupljenim novinarima duhovito je komentirala – Što to radiš? Trenirka? Neću stajati kraj tebe kada si tako odjeven!

Jennifer Aniston i Adam Sandler na premijeri filma Slučajni detektivi 2 u Los Angelesu Jennifer Aniston i Adam Sandler na premijeri filma Slučajni detektivi 2 u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Jennifer i Adam dugogodišnji su prijatelji i njihov odnos uvijek je prožet dozom humora. I gore spomenuta izjava samo je šala – u kojoj ima nešto istine. Jennifer uistinu voli Adama (i pozirala je te večeri s njim na crvenom tepihu), ali mu često prigovara zbog modnih izbora.

Američki komičar poznat je po ležernom stilu odijevanja u Hollywoodu. Najčešće nosi kratke košarkaške hlače, predimenzionirane sportske majice, tenisice i kape sa šiltom. Njegov osobni modni stil ne mijenja se puno ni kada dolazi na crveni tepih (ili barem kada se sam oblači za neku važnu dodjelu i ne koristi pomoć stilista).

Adam Sandler ljubitelj je ležernog načina odijevanja Adam Sandler ljubitelj je ležernog načina odijevanja (Foto: Profimedia)

Ovaj tip odijevanja bio je iznimno popularan u vrijeme pandemije – pa je čak i američki časopis Vogue ironično glumcu dodijelio nagradu za modnu ikonu 2021. godine ustvrdivši da su svi tada furali sandlerovski stil.

Sada je postalo to njegova stvar, svaki put kad mu netko prigovori za izgled, on odvrati - Vogue je rekao da izgledam odlično. Hvala, Vogue, prepričala je Jennifer Aniston u jednom intervjuu.

Adam Sandler nije jedini uspješni muškarac u holivudskoj tvornici snova koji ima upitan modni stil, a koji uvijek privuče pozornost na crvenom tepihu.

Adam Sandler kada se odijeva sam i kada mu pomeže stilist Adam Sandler kada se odijeva sam i kada mu pomeže stilist (Foto: Guliver)

Kako su ti glumci izgledali kada su se na crvenom tepihu pojavljivali u kombinacijama koje su sami odabrali, a kako izgledaju kada ih odjenu stilisti, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

10 muškaraca u Hrvatskoj koji imaju odličan stil Hrvati s dobrim modnim stilom Hrvati s dobrim modnim stilom Hrvati s dobrim modnim stilom +6 Vlaho Arbulic

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju