Sportski look, svečani ili pak onaj casual, koji uključuje običnu majicu i traperice, bili su uobičajen modni asortiman u ormaru gotovo svakoga prosječnog muškarca.

Galerija Hrvati s dobrim modnim stilom Hrvati s dobrim modnim stilom Hrvati s dobrim modnim stilom +6 Vlaho Arbulic

Međutim, modni ukus snažnijeg spola također se mijenja, pa nam je danas sasvim normalno vidjeti muškarca koji je suknju odlično uklopio u svoj outfit

Hrabrost u odijevanju pokazuju nam brojna poznata lica, poput Damiana Davida, pjevača grupe Maneskin, koji često izaziva čuđenje svojim modnim kombinacijama.

Ne smijemo zaboraviti ni Timotheeja Chalameta, koji je na premijeru filma Bones and All došao u crvenom kombinezonu otvorenih leđa. Justin Bieber također voli eksperimentirati s modnim komadima koje bi izabrale i pripadnice ljepšeg spola.

Iako Hrvati ne vole eksperimentirati u istoj mjeri kao svjetski poznati frajeri koje smo spomenuli, u njihovim ormarima također možemo pronaći efektne komade.

Marko Grubnić Marko Grubnić (Foto: Instagram@Marko Grubnić)

Kad pogledamo modni stil Marka Grubnića, možemo vidjeti razne boje, uzorke i modne dodatke koje bismo i mi posudile. Omiljeni hrvatski stilist poznat je po kičastim i unikatnim odjevnim kombinacijama. Takve kombinacija smišlja za poznate osobe s domaće estrade, ali sličnom je stilu vjeran i u svojim kombinacijama.

Nešto manje ekstravagantan, ali jednako upečatljiv stil odijevanja ima pjevač Marko Tolja.

Hrvati s dobrim modnim stilom Marko Tolja (Foto: Nera Simic/Cropix)

Zgodnoga glazbenika viđamo u odijelima, a pažnju pridaje i modnim dodacima. Tregeri, šeširi, prsluci, kravate i leptir-mašne njegov su čest odabir, a gdje god se pojavi, Marko privlači pažnju nježnijeg spola.

Glumac Pavao Medvešek odavno je osvojio srca žena u Hrvatskoj. Pavlu odlično stoji svečano odijelo, ali i karirana kaubojska košulja.

Fabijan Pavao Medvešek Pavao Medvešek (Foto: Nova TV)

I glazbenik Vlaho Arbulić ima osebujan modni stil koji se baš ističe. Bilo da odabere ležerno izdanje ili uskoči u svečano odijelo, Vlaho uvijek izgleda besprijekorno.

Koji muškarac s liste ima najbolji modni stil?

glasova:

Zavirite u našu galeriju na početku teksta  i pogledajte koje smo još poznate muškarce stavili na listu Hrvata s najboljim modnim stilom, a u anketi nam recite kome vi dajete svoj glas.

Vlaho Arbulic Vlaho Arbulic (Foto: Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju