Ako ćemo biti iskreni, svi ponekad znamo biti malo neuredni.

Ne govorimo ni o kakvoj dramatičnoj neurednosti, nego o suđu čije pranje odgađamo, prašini kraj koje samo prolazimo ili onoj stolici u sobi koja se ne vidi od odjeće...

No kod nekih ljudi neurednost je, pa... način života. Jer nismo svi isti. Nekim osobama neurednost nije iznimka, nego navika, način života kojeg se, koliko god se trudili, ne mogu riješiti.

Astrolozi kažu da na to koliko ćemo biti neuredni utječu i naši horoskopski znakovi. Ako vam ne smeta živjeti u kaosu, razlog je možda vaš datum rođenja.

U nastavku smo izdvojili četiri najneurednija horoskopska znaka:

Ovan

Ah, ti ovnovi. Oni su prema riječima astrologa jedan od najneurednijih horoskopskih znakova. Njima je jako teško mirno sjediti na istom mjestu, zbog čega im dosadni zadaci poput čišćenja nisu baš na prvom mjestu. Umjesto na čišćenje energiju radije troše na druženja, vježbanje... ma, bilo što drugo.

Blizanci

Blizanci uvijek skaču s jedne stvar na drugu. Njihov stil čišćenja nije iznimka. Osim toga, raspored blizanaca uvijek je pretrpan. Puno energije troše na društveni život i kreativne projekte, a posljedica toga je pomalo kaotični stil čišćenja koji izgleda tako da primjerice krenu čistiti kupaonicu, a onda se sjete neke druge aktivnosti i samo odšetaju dalje.

Vodenjak

Nije da vodenjaci namjerno ostavljaju nered iza sebe. Oni su jednostavno previše zaokupljeni svojom maštom da bi primijetili da se oko njih stvara kaos. Uglavnom, njihov je um na previše mjesta odjednom, zbog čega od njih jednostavno ne možete očekivati urednost.

Strijelac

Strijelci su avanturisti koji su rijetko dovoljno dugo kod kuće da bi je održavali urednom. Ovaj je znak preambiciozan i s previše planova i obveza da bi sve to ograničio zbog održavanja doma urednim.

Horoskop: Koje su dizajnerske čizme savršen odabir za pojedini znak? OVAN - Gucci BIK - Louis Vuitton BLIZANCI - Jimmy Choo +9 RAK - Manolo Blahnik

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju