Dok smo prije maleni uređaj za čišćenje lica nalik na francuski makarun mogli gledati samo na Instagram profilima beauty blogerica i poznatih dama poput Kendall Jenner, došao je taj dan kada je dospio i nama u ruke. Testirali smo FOREO LUNA™ play uređaj koji uklanja 99,5 posto nečistoća na licu te ga ostavlja glatkim i blistavim.

Najmanji uređaj za dubinsko čišćenje lica koji je ujedno i najnoviji trend u čišćenju lica FOREO LUNA™ play odnedavno je dostupan diljem Hrvatske i to ekskluzivno u dm-drogerie markt trgovinama. Nismo propustili isprobati ga, i to na vrlo osjetljivoj koži sklonoj crvenilima i suhoći. Naša novinarka pomno bira sredstva za čišćenje jer joj agresivni preparati i određeni načini čišćenja lica stvaraju crvenila na koži te ju isušuju.

FOREO je u samo četiri godine na globalnom tržištu osvojio sve veće beauty nagrade urednika i čitatelja te se plasirao među top 10 najinovativnijih beauty brandova na svijetu, pa smo morali isprobati njihov najmanji, ali moćan LUNA™ play koji dubinski čisti lice i pojačava učinak cleansera i krema za lice.

 

Iskustvo naše novinarke po koracima:

1. Iznenađujuća veličina

Puno smo čitali o praktičnosti i veličini ovog čistača, no ipak smo se svi u redakciji iznenadili koliko je LUNA™ play malen. Francuski makarun zaista ga najbolje opisuje, stane u svaku torbu i vrlo je praktičan za putovanja, što sam ovaj vikend i isprobala. Stane u svaku kozmetičku torbicu, a dolazi i u praktičnom pakiranju odnosno plastičnoj kutijici u kojoj ga možete nositi svuda sa sobom.

2. Jednostavna i blaga primjena

S obzirom na to da imam vrlo svjetlu i osjetljivu kožu sklonu crvenilima važna mi je blaga primjena koja neće uzrokovati dodatne iritacije. LUNA™ play uređaj ima silikonsku četkicu koja je iznenađujuće mekana naspram drugih četki s najlonskim vlaknima s kojima sam se prije susrela, pa čak i onim najmekšima.

 

Prije čišćenja skinula sam šminku s očiju i lica mlijekom za skidanje šminke, a zatim na mokro lice nanijela blagi baby gel za čišćenje i krenula s čišćenjem s uključenim pulsacijama. U prvi tren, ovo se više čini kao masaža lica i imala sam potrebu jače trljati kožu ne bi li je bolje očistila no ipak sam se suzdržala jer za tim nema potrebe.

Pogodna za sve tipove kože, LUNA™ play četkica ima tanje dodirne točke koje nježno čiste osjetljivu ili suhu kožu i deblje dodirne točke za precizno čišćenje.

Posebno me razveselila činjenica da uz FOREO LUNA™ play uređaj mogu koristiti bilo koji proizvod za čišćenje lica što je vrlo važno ako ste jedva pronašli proizvod koji odgovara vašoj koži...kao ja.

 

Ipak, kako biste uređaj što dulje očuvali preporuča se izbjegavati korištenje ulja za čišćenje lica, proizvoda za čišćenje lica na bazi gline ili silikona te proizvoda za čišćenje lica zrnate teksture jer mogu oštetiti silikonske dodirne točke.

3. Brzina rutine čišćenja lica

Kod uređaja za čišćenje lica bitna mi je brza primjena jer mi se uvijek negdje žuri i ujutro volim prespavati nekoliko prvih zvona budilice pa nemam vremena za preduge rutine čišćenja i uljepšavanja lica. Čišćenje traje podjednako dugo kao da smo gel utrljavali prstima, no zbog pulsacija i ugode na mojem licu čišćenje sam morala produžiti. Nadam se da zbog toga neću svako jutro kasniti na posao...Duže uživanje u dubinskom čišćenju morat ću ostaviti za vrijeme prije spavanja.

4. Lako čišćenje uređaja

Uređaj se čisti vrlo brzo pod mlazom tople vode, te se obriše suhim čistim ručnikom i suh je u trenu.

5. Učinak

U opisu proizvoda piše kako se čišćenjem LUNA™ play uređajem uklanja 99,5% nečistoća i sebuma, mrtve stanice kože te ostatke šminke i stvarno takav je osjećaj kada sam se nakon čišćenja umila i osušila lice.

Koža lica bila je znatno mekša nego nakon bilo kojeg čišćenja lica do sada, kao da sam radila piling, a osjećaj čistoće i vizualan dojam kože bio je iznenađujuć.

Potom sam nanijela hranjivu kremu koju ovoga puta nisam trebala staviti na lice u više navrata jer je brže nahranila kožu (obično suhe dijelove namažem još jednom).

S obzirom da su mi pubertetski dani kada je o koži riječ prošli prilično bezbolno, problemi s kožom dočekali su me oko 30-e. I dok će mnogi reći: 'Ovakav uređaj bi mi baš dobro došao u tinejdžerskim danima...', meni je potreban baš sada. Osim iznenadnih prištića i mitesera, koža lica mi u posljednje vrijeme nerijetko izgleda sivo, a već nakon jednog tretmana s LUNA play vraćena joj je svježina.

 

Na licu su nestala prethodna crvenila, kao da je pulsirajući učinak potaknuo cirkulaciju kože lica i učinio je zaglađenijom odnosno zategnutijom. Ružičasta, zdrava boja kože te smanjeno crvenilo na pojedinim dijelovima učinila ju je blistavom i svježom.

Svakako se veselim što ću ga koristiti za svakodnevno čišćenje kože jer su promjene vidljive već nakon jednog korištenja te ga preporučujem svima koji žele da im rutina čišćenja lica postane igra odnosno zabava. 

Za sve vas koji ćete nakon ovoga poželjeti isprobati ili kupiti ovaj proizvod dobro je znati:

• dolazi u sedam veselih boja (Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine and Midnight)
• pogodan je za sve tipove kože
• potpuno je vodootporan za upotrebu u kadi ili pod tušem
• omogućuje do 100 rutina čišćenja, baterija nije punjiva, no predstavlja savršen uvod u LUNA liniju proizvoda

 

Ne prostaje vam ništa drugo doli iskušati LUNA™ play uređaj za čišćenje lica koji je dostupan u dm-drogerie markt prodavaonicama diljem Hrvatske po cijeni 299 kn.

Članovi dm active beauty Svijeta prednosti ne propustite posebnu akciju u studenome kada ćete moći kupiti nešto veći uređaj LUNA mini uz 25% popusta u zamjenu za 10 active beauty bodova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju