Nakon što je stranica Faveable među ženama provela istraživanje na temelju kojeg je sastavila listu 10 najboljih muških parfema prema izboru žena, mi smo odlučili provjeriti kako po pitanju muških parfema dišu naše čitateljice.

Na Faceboooku smo vas zamolili da s nama podijelite svoje omiljene muške parfeme, a na temelju vaših odgovora sastavili smo popis deset muških parfema koji su vama omiljeni.

Dio teksta bila je i anketa u sklopu koje ste između deset vama omiljenih muških parfema morale odabrati jedan miris koji je najbolji među najboljima.

A rezultat? U našoj anketi je u trenutku pisanja teksta od ukupno 2346 glasova njih najviše pripalo  parfemu - Chanel Bleu de Chanel.

Bleu de Chanel Bleu de Chanel (Foto: Shutterstock)

Ako niste upoznati s ovim kultnim mirisom, možda je vrijeme da ga upoznate. Chanel na svojoj stranici navodi da se radi o bezvremenskom i neočekivanom mirisu. Ovaj drveno-aromatični miris je oda muškoj slobodi, a nalazi se u bočici duboke, tajanstvene plave boje. Kreator mirisa je Jacques Polge.

Gornje note mirisa čine grejp, limun, menta i ružičasti biber, u sredini su đumbir, muškatni oraščić i Iso E Super, dok bazu čine tamjan, vetiver, cedar, sandalovina, pačuli labdanum i bijeli mošus.

Prema riječima obožavatelja ovaj miris je jednostavno lijep i skuplja komplimente, a prikladan je za razne prigode. On jednostavno funkconira u različitim situacijama, od odlaska na posao do vjenčanja, i nosiv je svih 12 mjeseci u godini.

Uh, baš dobri! 10 parfema koje žene najviše vole osjetiti na muškarcu Najbolji muški parfemi po izboru žena - 8 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 1 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 7 +7 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 4

Najnoviji popis 10 najboljih ženskih parfema svih vremena Dior Hypnotic Poison Chanel Coco Mademoiselle Mugler Alien +2 Dior Addict Dior

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju